بازار فروش رب گوجه طبیعی و بدون مواد نگهدارنده، امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
مصرف کنندگان، خواهان استفاده از مواد اولیه طبیعی و ارگانیک در تهیه رب گوجه و دیگر محصولات صنعتی می باشند.
ممکن است تصمیم گرفته باشید که از این به بعد از رب خانگی استفاده کنید و یا تلاش کنید بهترین و با کیفیت ترین رب کارخانه ای را تهیه کنید. رب طبیعی دارای ویژگی هاست که با دانستن آن میتوانید به سلامت خود و خانواده خود کمک کنید.
رنگ رب گوجه فرنگی یکی از مواردی است که به آسانی میتوانید از آن استفاده کنید.
رب طبیعی دارای رنگ ارغوانی ملایمی است.
رب هایی که دارای رنگ قرمز هستند معمولا از رنگ های افزودنی در آنها استفاده شده است.
رب طبیعی کمی سفت است. بخصوص زمانی که آنرا در یخچال نگهداری میکنید این سفتی بخوبی آشکار میشود.
رب های شل مقدار بیشتری آب دارند که مطلوب مشتری نیست.
علاوه بر آن رب های شل زودتر کپک میزنند مگر آنکه از نگهدارنده های قوی در آن استفاده شده باشد.
برخی مواقع در تهیه رب علاوه بر گوجه فرنگی از کدو و غیره استفاده میشود.
اگر در هنگام پختن رب در روغن لکه های سیاه مشاهده کردید و یا رب به صورت غیر همگن ( گلوله گلوله ) درآمد ، این نشانه ای از بی کیفیت بودن رب مورد نظر است.