cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    دلیل کپک زدن خیارشور

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • مقالات
    • دلیل کپک زدن خیارشور
    تیر ۲۱, ۱۴۰۲
    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا
    خیارشور چاشنی سالم و خوشمزه و همراه دلچسبی برای بسیاری از غذاها و انواع ساندویچ ها است. خیارشور از ترکیب خیار، آب، نمک، فلفل، سیر، سبزی و… تهیه می شود. بسیاری از کدبانوهای ایرانی طریقه تهیه خیارشور را به خوبی بلدند و اغلب خیارشورهایشان در فامیل زبانزد است اما اندکی از خانم ها با ترفندهای تهیه خیارشور آشنا نیستند و خیارشورهای آنان پوک شده و یا کپک می زند.
    آیا کپک خیارشور خطرناک است؟ + از بین بردن کپک خیارشور

    چرا خیارشور کپک می زند؟

    یکی از سوالات متداولی که در تهیه خیارشور برایتان پیش می آید، در مورد کپک زدن خیارشور است. اگر خیارشور شما کپک زده است، علت آن ممکن است دلایل زیر باشد:

    • ممکن است درب ظرف را به خوبی بسته نباشید و خیارشور شما در معرض هوازدگی باشد.
    • ممکن است اندازه نمک را رعایت نکرده باشید.
    • ممکن است سبزیجات و ظروف شما کاملا تمیز نبوده باشد.
    • ممکن است آبی که استفاده کرده اید، کلر دار باشد.

    جلوگیری از کپک زدن خیارشور

    برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور باید:

    ظرفی که برای خیارشور استفاده می کنید، باید درب محکمی داشته و فاقد هرگونه ترک باشد.

    درب ظرف را خوب و کامل ببندید.

    برای تهیه خیارشور از سبزیجات بی کیفیت و مانده استفاده نکنید.

    از ظروف و وسایل کاملا تمیز استفاده کنید.

    بهداشت دست ها را در هنگام تهیه خیارشور رعایت کنید.

    از نمک کم استفاده نکنید، برای هر لیتر آب از دو قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید.

    سعی کنید تمام خیارها داخل آب قرار داشته باشند.

    برای جلوگیری از تشکیل و تمرکز کپک ها بر روی سطح خیار شور هروز آن ها را هم بزنید یا درب ظرف را محکم ببندید و سپس آن را تکان دهید.

    از آب تصفیه شده برای تهیه خیار شور استفاده کنید.

    در خیارشور هیچ نیازی به استفاده از سرکه نیست و سرکه باعث ایجاد کپک در خیارشور میشود.

    محلول آب نمک را درست کنید و سپس اضافه کنید.

    خیارشور را در جای خنک و حتما سایه نگهداری کنید.

    رفع-کپک-خیارشور

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    طرز تهیه‌ ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس


    بیشتر
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۳

    راهکارهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی


    بیشتر
    بهمن ۳۰, ۱۴۰۳

    طبع خیارشور گرم است یا سرد؟


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان