رب گوجه فرنگی درجه یک با بریکس ۲۶.۵ جهت صادرات به کشورها ی اروپایی و همسایه در کارخانه صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با مارک چی چی لاس تولید می شود .
رب گوجه با بریکس ۲۷
فرایند تولید بهترین رب گوجه فرنگی با بریکس ۲۶.۵ به شرح زیر می باشد :
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن و شستشوی مقدمات گوجه
- سورت و شستشوی گوجه
- خرد کردن گوجه ها
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله یا مخزن ذخیره
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- پرکردن در قوطی و دربندی
- پاستوریزاسیون یا اتوکلاو کردن قوطی های پرشده
- عبور از دوش آب سرد
- اتیکت زنی
- بسته بندی
در آخر، محصول تولید شده به انبار محصول تولیدی محل انتقال داده شده و پس از طی مدت قرنطینه و انجام آزمایشات لازم قابل عرضه به بازار مصرف می باشند.
رب گوجه فرنگی درجه یک مارک چی چی لاس
ویژگی رب گوجه فرنگی درجه یک مارک چی چی لاس :
- در ظروف مختلف از جمله قوطی فلزی، شیشه ای، حلب، فله ای، اسپتیک و ساشه
- دارای جدول ارزش غذایی نیز می باشد.
- دارای سیب سبز سلامت غذا و دارو
- دارای لوگوی مربوط به شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا است.
- درج کامل آدرس
- تمام مشخصات به زبان های فارسی، عربی و روسی و انگلیسی روی محصول مکتوب شده است .