شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید .
آیا تا به حال شده است با دیدن یک رب گوجه ناخودآگاه بگویید به به؟ دربارهی رب گوجه خوب چه اطلاعاتی دارید؟ رب گوجه مرغوب و با کیفیت دارای ویژگی ها و پارامترهای مختلفی است. این ویژگی ها به نوع محصول و مواد اولیه و شیوهی پخت و به دست آوری رب گوجه مربوط است. یکی از این پارامترها، غلظت رب گوجه فرنگی است. اندازه و سطح غلظت رب گوجه میتواند تاثیر مستقیمی در طعم و کیفیت رب گوجه داشته باشد. شاید با خود بگویید خوب هر چیزی غلیظ تر باشید بهتر است. اما در رب گوجه فرنگی چنین نیست. غلظت بیش از اندازه میتواند کیفیت را تحت الشعاع قرار دهد. اگر میخواهید اندازه و بهترین درجهی غلظت رب گوجه فرنگی را بدانید، همراه ما باشید.
یک تصور عمومی در انتخاب رب گوجه فرنگی وجود دارد و آن هم غلیظ تر بودن است. زمانی که رب گوجه پخت شد و آماده شد اگر غلیظ باشد میگویند چه رب گوجهی خوبی. اما آیا اصل داستان همین است؟ بیاید بررسی کنیم که چگونه یک رب گوجه غلیظ میشود. در زمان پخت این محصول خوشمزه و پر کاربرد، حرارت دادن اصلی ترین و مهمترین بخش کار است. زمانی که شروع به حرارت دادن محصول میکنیم، هر مقدار که حرارت بیشتر باشد و مدت زمان آن هم بیشتر طول بکشد، رب گوجه آب بیشتری از دست میدهد. در نتیجه محصول غلیظ تر و سفت تر میشود. حال چرا رب را غلیظ تر میکنند؟ رب هایی که غلظت بیشتری دارند کمتر در معرض خرابی و کپک زدگی قرار میگیرند. و البته غلظت رب گوجه فرنگی هر چقدر بیشتر باشد، محصول خالص تر است و برای مشتری به صرفه تر است.
رب های غلیظ که بیشتر حرارت دیده اند، رنگ های تیره دارند. هر چه رنگ رب تیره تر باشد یعنی میزان حرارت آن بیشتر بوده است. این خلوص و غلظت نکتهی خوبی نیست. رب گوجه فرنگی باید خوش رنگ باشد تا بتواند رنگ و لعابی دوست داشتنی به غذا ببخشد. شاید تصور کنید خالص بودن باعث میشود ارزش غذایی بیشتری داشته باشد اما دقیقا برعکس. رب گوجه ای که زیادتر از حد معمول غلیظ است به دلیل اینکه حرارت زیادی به خود دیده است بخش زیادی از مواد معدنی و ویتامین های خود را از دست داده است. همچنین این رب در هنگام پخت و پز به خوبی با غذا مخلوط نمیشود و خواص خود را به غذا انتقال نمیدهد. تصور کنید برای رنگ کردن یک دیوار میخواهید از رنگ قرمز استفاده کنید، اما این رنگ آنقدر سفت و غلیظ است که روی دیوار نمیماند، همچنین اصلا رنگ قرمز را منتقل نمیکند، آیا این رنگ کاری فایده ای دارد؟ رب گوجه فرنگی غلیظ در هنگام تفت داده شدن با روغن مخلوط نمیشود و به صورت دانه دانه و جدا جدا در روغن میماند. اگر بخواهید با استفاده از این رب گوجه سس درست کنید، قطعا هنگام هم زدن مواد بسیار خسته خواهید شد.
دربارهی مفید نبودن میزان بالای غلظت رب گوجه فرنگی گفته شد. از طرفی آیا آبکی بودن و شل بودن رب گوجه مفید است؟ رب هایی که بیش از اندازه شل هستند و به اصطلاح آبکی هستند، اصلا فواید رب را ندارند. مانند این است که شما از مقداری شربت آلبالو به جای رنگ قرمز برای رنگ کردن دیوار استفاده کنید. این رب ها که غالبا رنگ های مصنوعی دارند استفاده ای برای غذا نخواهند داشت. همانطور که گفتیم بخش مهمی از مراحل تولید رب گوجه، مربوط به حرارت دادن است. رب های شل با درصد غلظت پایین، حرارت کمی دیده اند و اصلا آماده نیستند. شاید بگویید شما که همه رب ها را ممنوع کردید. خیر میزان و سطح مناسبی برای درصد غلظت رب وجود دارد. بهترین اندازه غلظت رب گوجه فرنگی متعادل بودن آن است.
محصول شما نباید به اندازه ای سفت و غلیظ باشد که اصلا نتوان از آن استفاده کرد. همچنین نباید آنقدر شل و آبدار باشد که اصلا شباهتی به رب گوجه ندارد. بهترین مسیر مسیر اعتدال و میانه است. رب گوجه ای که غلظت متوسطی دارد، رنگ، بو و طعم لذیذی دارد. به خوبی با غذا مخلوط میشود و خواص خود را به سرعت به غذا منتقل میکند.
مقداری از رب گوجه را به عنوان تست روی یک بشقاب و یا سطح صاف قرار دهید. حال بشقاب را کمی خم کنید و به آن شیب بدهید. در این لحظه نظاره گر رب گوجه باشید. اگر رب گوجه به سرعت به سمت پایین لیز خورد، این محصول شل و آبکی است پس فایده ای ندارد. اگر سر جای خود ماند و حالت سفتی به خود داشت، میزان غلظت رب گوجه فرنگی بالا است و این هم فایده ای ندارد. رب گوجه معتدل باید به آرامی به سمت پایین کشیده شود.
برای اطلاع از قیمت و خرید رب گوجه چی چی لاس با ما در ارتباط باشید .