تولیدی رب گوجه فرنگی ارگانیک با برند منجی صددرصد طبیعی و در بسته بندی ها و اوزان های مختلف شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا منتظر ثبت سفارشات داخلی و خارجی می باشد.
در کشاورزی و تولیدات واژه ارگانیک به معنای طبیعی بودن است و از آنجایی که هر محصول تولیدی و کشاورزی با روش طبیعی بدست آید واژه ی سلامتی را هم به دنبال خود خواهد داشت. این محصولات فاقد هرگونه ماده غیر طبیعی و مضر برای بدن شامل فلزات سنگین، مواد شیمیایی مصنوعی است و با خیال راحت می توان مصرف کرد.
در کشور عزیزمان ایران تولید کنندگانی هستند که اهمیت زیادی برای سلامتی هموطنان خود قائل هستند. یکی از شرکت های تولید کننده رب گوجه ارگانیک، شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد که با برند چی چی لاس و منجی مشغول به تولید رب گوجه فرنگی با درصد سلامتی بالا می باشند و مواد اولیه کارخانه را از مزارع درجه یک گوجه در استان فارس تهیه می کنند.
پس از انجام آزمایشات بر روی گوجه های رسیده و سالم و دریافت تائیدیه ، وارد کارخانه شده و طی مراحل شستشو و پاکسازی وارد چرخه تولید می شود. ترکیبات محصول نام برده از آب غلیظ گوجه و نمک تشکیل شده است. و در مرحله ی آخر، رب گوجه تولید شده، پس از طی مرحله قرنطینه، جهت عرضه به بازار بارگیری می شوند.
مجموعه خزر عصاره وارنا محصولات خود را در انواع مختلف تولید می کند که شامل:
رب گوجه ارگانیک استاندارد و مطمئن عرضه می شود و دارای طعم بسیار خوش و لذیذی می باشد. از جمله ویژگی های رب گوجه ارگانیک شامل: