رب گوجه فرنگی چی چی لاس با بسته بندی قوطی ۴۰۰ و ۸۰۰ گرمی برای صادرات بسیار طرفدار دارد و در همه ی هایپر مارکت های بزرگ کشور های اروپایی و همسایه از جمله روسیه ، عراق و دیگر کشور ها دیده می شود.
علت ماندگاری بیشتر در قوطی فلزی این است که امکان استریل قوطی و نگهداشتن آن در دستگاه پاستوریزه بهتر و بیشتر از شیشه است.
گفتنی است شیشه ها را نیز در حرارت و دستگاه پاستوریزه قرار می دهند و استریل می کنند، اما میزان حرارتی که به قوطی ها می توان وارد کرد بیشتر از شیشه است . چون مقاومت قوطی در برابر حرارت بیشتر است.
به طور کلی روند تولید رب گوجه فرنگی در ظروف شیشه ای و قوطی ، تفاوتی با هم ندارند و همه در شرایط یکسان تولید می شوند و ارزش غذایی آنها با هم برابراست. اما رب گوجه فرنگی در قوطی های فلزی مطمئن ترند و مدت زمان بیشتری می توان آن ها را نگهداری کرد.
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.