cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    استانداردهای بریکس رب گوجه فرنگی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه فرنگی
    • استانداردهای بریکس رب گوجه فرنگی
    بهمن ۲۴, ۱۳۹۸
    استانداردهای بریکس رب گوجه فرنگی

    استانداردهای بریکس رب گوجه فرنگی

    استانداردهای بریکس رب گوجه فرنگی در ایران به چه میزان می باشد؟
    مطابق این استاندارد، عدد ۲۵، حداقل عدد قابل قبول برای درجه بریکس رب گوجه می‌باشد.

    استانداردهای بریکس رب گوجه فرنگی

    سازمان ملی استاندارد ایران، در استاندارد شماره ۷۶۱ با عنوان کنسرو رب گوجه فرنگی، استانداردهای لازم برای پارامترهای ظاهری، فیزیکی و شیمیایی  رب گوجه فرنگی را تعیین کرده است.
    مطابق این استاندارد، عدد ۲۵، حداقل عدد قابل قبول برای درجه بریکس رب گوجه فرنگی، می‌باشد.

    استانداردهای رب گوجه

    پارامترهای تعیین شده سازمان استاندارد برای رب گوجه فله ای

    سازمان ملی استاندارد، همچنین در استاندارد شماره ۵۷۶۶ با عنوان رب گوجه فرنگی فله‌‌ای، برخی پارامترهای لازم برای رب گوجه فرنگی فله‌ای، از جمله رنگ، طعم و pH را تعیین کرده است.
    اما برای درجه بریکس رب گوجه فرنگی فله‌ای، حداقل خاصی را تعیین ننموده است.
    در مورد استانداردهای بریکس رب گوجه لازم برای رب اسپتیک نیز هنوز عدد خاصی توسط سازمان ملی استاندارد ایران ارائه نشده است.
    اما حداقل اعداد لازم برای درجه بریکس رب گوجه فرنگی  مطابق اعداد زیر می‌باشد:

    • بریکس رب گوجه فرنگی کنسروی: 25 تا ۲۸
    • بریکس رب گوجه فرنگی فله‌ای: 28 تا ۳۲
    • بریکس رب گوجه فرنگی اسپتیک:۳۲ تا ۳۸

    بریکس گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی به عنوان ماده اولیه برای تولید محصول رب گوجه فرنگی، باید از کیفیت مناسب برای تغلیظ شدن برخوردار باشد.
    برای تهیه رب گوجه باید از ارقام خاصی از گوجه فرنگی استفاده شود که به قدر کافی گوشتی و شیرین باشند.
    هر چقدر بریکس گوجه فرنگی بیشتر باشد، گوجه فرنگی شیرین تر و برای تبدیل شدن به رب گوجه فرنگی مناسب‌تر است.

    https://bazarrob.ir/wp-content/uploads/2020/02/IMG_3044-1.mp4

    تعریف بریکس رب گوجه فرنگی

    استانداردهای بریکس رب گوجه فرنگی عبارت است از نسبت مواد محلول داخل رب گوجه فرنگی که بدون در نظر گرفتن نمک، محاسبه می‌شود.
    برای محاسبه درجه بریکس رب گوجه فرنگی، از دستگاه رفراکتومتر استفاده می‌شود.

    استانداردهای بریکس رب گوجه

     

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۱۹, ۱۴۰۴

    انواع کنسرو رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۳

    تفاوت رب اسپتیک با رب فله چیست؟


    بیشتر
    فروردین ۲۰, ۱۴۰۳

    ویژگی های رب گوجه فرنگی چی چی لاس خوب


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان