بهترین برند ایرانی رب گوجه فرنگی، چی چی لاس نام دارد که در شهر شیراز و ساری تولید می شود و به همه ی کشور های مختلف صادر می گردد .
آنچه هنگام مصرف رب گوجه خوب بسیار اهمیت دارد استفاده از رب گوجهفرنگی با ناخالصیهای کمتر است.
رب، چه خانگی و چه کارخانهای باید رنگ طبیعی گوجهفرنگی را داشته باشد، یعنی نه خیلی قرمز باشد، که در این صورت نشان دهنده استفاده از رنگهای افزودنی است و نه خیلی ارغوانی باشد. در این صورت میتوان گفت از گوجههای نامرغوب استفاده شده است. رنگ رب گوجه باید حد وسط یعنی بین رنگهای صورتی و قرمز باشد. برای تشخیص رب گوجه خوب و بهترین رب گوجهفرنگی میتوانید در حین سرخ کردن به میزان باز شدن رب در روغن توجه کنید.
رب گوجه خوب در روغن به خوبی باز و مخلوط میشود و به صورت یک سس کاملاً یکدست درمیآید؛ اما رب گوجه تقلبی و نامرغوب به محض اینکه به روغن اضافه شود، گوله گوله و یا تکه میشود و مخلوط کردن آن با دشواری صورت میگیرد.
از اهداف بلند پایه شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تولیدکننده بهترین برند ایرانی رب گوجه فرنگی احترام و رعایت حقوق مصرف کنندگان، کیفیت عالی رب گوجه چی چی لاس: