بهترین برند رب گوجه فرنگی کارخانه ای حال حاضر که در آن غیر از گوجه و نمک مواد دیگری به کار نرفته است برند چی چی لاس می باشد.
رب گوجه فرنگی کارخانه ای
امروزه افراد به دلیل مشغلههای فراوان و همچنین آپارتماننشینی رب گوجه موردنیاز خود را در خانه تهیه نمیکنند و معمولاً رب گوجه خود را از فروشگاهها تهیه میکنند. با توجه به نیاز بازار نسبت به این محصول، رب گوجههای زیادی در انواع و برندهای مختلف به بازار آمده است. بهترین رب گوجه کارخانهای باید رنگ طبیعی گوجهفرنگی را داشته باشد. معمولاً برخی کارخانهها و یا کارگاههای تولید رب گوجه تقلبی:
- کدو
- نشاسته
- نان آسیاب شده
- سیبزمینی پخته
- پیاز به رب اضافه میکنند.
بهترین برند رب گوجه فرنگی
گوجه فرنگی یکی از سبزیجات و با میوهای سرخرنگ و خوشبو و آبدار است. این گیاه بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است .انواع مختلف این گیاه امروزه در سراسر جهان پرورش داده میشود. البته «گوجه فرنگی» از نظر علم باغبانی و نداشتن هسته در دست سبزیجات محسوب میشود. رب گوجهفرنگی یک چاشنی پرمصرف غذایی و محبوب در بین ایرانیان است که فراوان مورد استفاده قرار میگیرد. در مصرف بیشتر غذاها همچون:
- ماکارونی
- قیمه
- لوبیاپلو
- انواع غذاهای گوشتی
طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه مستلزم عبور از مراحل زیر میباشد:
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
- سرورتینگ و شستشوی گوجه
- خردکردن گوجه
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- پرکردن در قوطی ودر بندی
- پاستوریزاسیون قوطی پر شده
- عبور از زیردوش آب سرد
- خشک کردن
- اتیکت زنی وبسته بندی
- عرضه به بازار
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.