بهترین رب گوجه فرنگی ایرانی قطعا و بدون شک چی چی لاس می باشد که در صادرات حرف اول را میزند .

بهترین رب گوجه فرنگی ایرانی
برتری رب گوجه فرنگی چی چی لاس، نسبت به برندهای موجود در بازار به کیفیت خالص و استفاده از بهترین مواد خام مرتبط است. این شرکت با سابقه، تمام تجربیات و تعهدات خود را به کار گرفته تا محصول تولیدی از لحاظ:
- کیفیت
- طعم
- رنگ
- مرغوبیت
- حفظ خواص
در این صورت، ناخالصیهایی مانند:
- هسته
- پوسته
- ذرات خارجی
- چوب
- سایر مواد زاید
به راحتی قابل تشخیص خواهد بود.

خلاصه فرآیند تولید رب گوجه چی چی لاس
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه
- سورتینگ و شستشوی گوجه
- خردکردن گوجه
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- پرکردن درقوطی ودربندی
- پاستوریزاسیون قوطی پرشده
- عبوراز زیردوش آب سرد
- تیکت زنی وبسته بندی
