cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    تفاوت رب انار شرکتی و سنتی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی های شیشه
    • تفاوت رب انار شرکتی و سنتی
    بهمن ۲۹, ۱۴۰۲

    انواع رب انار طبیعی و باکیفیت در بازار موجود است؛ اما روش تهیه آن‌ها با هم تفاوت دارد. رب انار شرکتی با دستگاه‌های پیشرفته و کاملاً مکانیزه تولید می‌شود، در حالی که رب انار سنتی به روش خانگی و دستی تهیه می‌گردد.

    در روش سنتی، جدا کردن دانه‌ها و آب‌گیری زمان‌بر است، اما در تولید شرکتی همه مراحل با تجهیزات مدرن و بهداشتی انجام می‌شود. همین موضوع باعث می‌شود در مدت کوتاه حجم زیادی رب انار تولید شود.

    از نظر قیمت نیز، رب انار شرکتی مقرون‌به‌صرفه‌تر از نوع سنتی است. علاوه‌براین، رب انار شرکتی در بسته‌بندی‌های استاندارد عرضه می‌شود و خرید آن از هر شهری امکان‌پذیر است؛ اما رب انار سنتی معمولاً بسته‌بندی مشخصی ندارد و تهیه آن سخت‌تر است.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب انار چی چی لاس در سطح بین اللملی می نماید.

    رب انار شرکتی – تولید کاملا مکانیزه

    رب انار شرکتی کاملا مکانیزه تولید و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. از رب انار چی چی لاس می‌توان در آشپزی غذاهایی چون جوجه ترش، انار بیج، کباب‌ترش، فسنجان و… استفاده نمود. رب انارهای مکانیزه در ظروف بهداشتی عرضه می‌شود تا کاملا سالم و بهداشتی به دست مشتری برسد.

    مراحل تولید رب انار شرکتی کاملا مکانیزه به شرح زیر است:

    • شستشو : شستشوی انارها در کارخانه، توسط دستگاه‌های مکانیزه انجام می‌شود.
    • پوست گیری: دانه‌های انار جداسازی و روانه مرحله بعدی می‌شود.
    • آبگیری: دانه انار به‌صورت کاملا مکانیکی و توسط دستگاه‌های پیشرفته انجام می‌گیرد.
    • غلیظ نمودن: بعد از آبگیری انار، مایع روی حرارت درون ظرف منتقل می‌شود تا غلیظ گردد.
    • بسته بندی: بعد از طی این مراحل، رب انار غلیظ درون ظروف مناسب بسته‌بندی می‌شود. و به‌صورت استاندارد و بهداشتی به بازار عرضه می‌شود.

    خرید و قیمت رب انار چی چی لاس

    رب انار چی چی لاس به‌صورت مستقیم و بدون واسطه در بسته‌بندی‌های متنوع به بازار عرضه می‌شود. کیفیت بالا و قیمت منصفانه این محصول باعث شده انتخابی اقتصادی برای خریداران عمده و جزئی باشد.

    برای خرید رب انار چی چی لاس می‌توانید از طریق سایت و شماره‌های تماس درج‌شده سفارش خود را ثبت کنید.

    بهترین زمان مصرف رب انار

    انار یکی از میوه‌های پرخاصیت پاییزی است و فرآورده‌های آن مانند رب انار نیز فواید زیادی دارند. مصرف رب انار باعث پاک‌سازی معده، بهبود عملکرد قلب، کبد و مغز و همچنین تصفیه خون می‌شود.

    • بهترین زمان خوردن انار یا رب انار ترش و شیرین، صبح ناشتاست زیرا به کاهش وزن کمک می‌کند.

    • مصرف آن بعد از غذا نیز معده و کبد را تقویت و پاک‌سازی می‌کند.


    ✨ اگر می‌خواهید این چاشنی خوشمزه را سفارش دهید، همین حالا با همکاران ما تماس بگیرید و اطلاعات کامل درباره قیمت و شرایط خرید را دریافت کنید.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب انار صادراتی با طعمی جهانی


    بیشتر
    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیت قابل مشاهده، انتخابی مطمئن


    بیشتر
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

    رب انار طبیعی چی چی لاس؛ رب اناری با کیفیت جهانی، برگرفته از باغ‌های غنی ایران


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان