cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    تهیه رب گوجه فرنگی چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بهترین رب گوجه
    • تهیه رب گوجه فرنگی چی چی لاس
    آبان ۲۷, ۱۴۰۲

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب گوجه فرنگی در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید .

    رب گوجه فرنگی سرشار از ویتامین ها، اسیدها و سایر مواد مفید است:
    سری ویتامین: A، B1، B2، C، E.
    مواد معدنی: آهن، منیزیم، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم.
    اسیدهای آلی
    فیبر غذایی
    مواد فعال: تیامین، سروتونین.
    لیکوپن

    توزیع رب گوجه چی چی لاس با قیمت تولید

    آماده سازی

    برای تولید رب گوجه فرنگی رسیده ترین گوجه فرنگی از نوع قرمز خاص انتخاب می شود. آنها از قبل پوست کنده می شوند، دانه ها خارج می شوند و می جوشانند، در نتیجه مایع تبخیر می شود و غلظت مواد جامد افزایش می یابد.

    پخت رب گوجه فرنگی بدون شکر

    رب گوجه فرنگی ترشی طبیعی دارد، در واقع در آشپزی به آن اهمیت می دهند. برای متعادل کردن طعم گوجه فرنگی، معمولاً نه تنها نمک، بلکه شکر نیز به رب اضافه می کنند. اما در این دستور پیشنهاد می‌کنیم که فقط نمک را اضافه کنید تا طعم رب تمام شده تا حد امکان به گوجه‌فرنگی طبیعی نزدیک شود. برای چنین آماده سازی، میوه های گوشتی، متراکم با دیواره های ضخیم و حداقل مقدار آب میوه، مواد خام ایده آل خواهند بود.

    رب گوجه فرنگی در کارخانه ها

    گوجه فرنگی دریافت کنید
    شستشوی اولیه گوجه فرنگی

    دسته بندی و شستن گوجه فرنگی
    گوجه فرنگی را خرد کنید
    پخت اولیه
    فیلتراسیون
    مخزن رسمی سازی
    کنسانتره آب گوجه فرنگی
    پاستوریزاسیون
    پر کردن قوطی و بسته بندی
    پاستوریزه کردن قوطی های پر شده
    گذراندن یک دوش آب سرد
    خشک
    برچسب گذاری و بسته بندی
    بازار یابی

    مراحل تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

    شستن گوجه فرنگی
    خرد کردن
    آب اضافه کن
    پختن گوجه فرنگی
    از فیلتر رد شوید
    جداسازی پوست و دانه گوجه فرنگی
    مصرف آب
    گرم کردن آب گوجه فرنگی
    نمک اضافه کنید
    غلیظ شدن
    اضافه کردن روغن

    جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    طرز تهیه‌ ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس


    بیشتر
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۳

    راهکارهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی


    بیشتر
    بهمن ۳۰, ۱۴۰۳

    طبع خیارشور گرم است یا سرد؟


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان