شرکت خزر عصاره وارنا
خانه / رب گوجه فرنگی / توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب
توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب

توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب

توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب را باید جدی گرفت. از این رو یک کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو توصیه هایی درمورد تهیه رب گوجه فرنگی شرح داده اند که به آن می پردازیم.

توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب

توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب

یکی از کارشناسان کنترل غذا و دارو اذعان داشتند که رب گوجه فرنگی به عنوان یک چاشنی اصلی در تهیه غذاهای ایرانی می باشد. عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجه فرنگی مانند انواع :

  • ویتامین ها
  • مواد معدنی
  • فیبر
  • بتاکاروتن
  • آنتی اکسیدان لیکوپن

است. همچنین تاکید کردند: درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه های صنعتی می شود.

توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب

 استفاده نمک در رب گوجه

ضمن اینکه معمولا میزان نمک در رب گوجه های خانگی معمولا نا مشخص است و در موارد زیادی این میزان بیشتر از حد مجاز آن (2٪ ) است و این در حالیست که در برخی موارد دیگر میزان نمک بسیار کم بوده و منجر به مستعد شدن شرایط برای ایجاد آلودگی های قارچی زود هنگام می شود. بیان نمود، افزودن هرگونه:

  • مواد نگهدارنده
  • قوام دهنده
  • طعم دهنده
  • مواد افزودنی
  • مواد شیمیایی
  • رنگ به رب گوجه

ممنوع بوده و تقلب محسوب می‌شود که این موارد در آزمایشگاه مواد غذایی مورد آزمون قرار می‌گیرد و موارد تخلف به مراجع قانونی گزارش می‌شود.

توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر عامل: مهندس ابراهیم پاسکی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120437969
شماره تلفن ثابت:01133304007
شماره فکس:01133304007
پست الکترونیکی: foodkov@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

رب گوجه فرنگی خالص بدون مواد افزودنی

رب گوجه فرنگی خالص بدون مواد افزودنی

رب گوجه فرنگی خالص بدون مواد افزودنی با مارک چی چی لاس از گوجه فرنگی …

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect. معرفی تاجران بازار تهاتر ايران آموزش تجارت