تولیدی رب گوجه فرنگی ارگانیک با برند منجی صددرصد طبیعی و در بسته بندی ها و اوزان های مختلف شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا منتظر ثبت سفارشات داخلی و خارجی می باشد.
رب گوجه ارگانیک
در کشاورزی و تولیدات واژه ارگانیک به معنای طبیعی بودن است و از آنجایی که هر محصول تولیدی و کشاورزی با روش طبیعی بدست آید واژه ی سلامتی را هم به دنبال خود خواهد داشت. این محصولات فاقد هرگونه ماده غیر طبیعی و مضر برای بدن شامل فلزات سنگین، مواد شیمیایی مصنوعی است و با خیال راحت می توان مصرف کرد.
تولیدی رب گوجه ارگانیک
در کشور عزیزمان ایران تولید کنندگانی هستند که اهمیت زیادی برای سلامتی هموطنان خود قائل هستند. یکی از شرکت های تولید کننده ی رب گوجه فرنگی ارگانیک، شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد که با برند چی چی لاس و منجی مشغول به تولید رب گوجه فرنگی با درصد سلامتی بالا می باشند و مواد اولیه کارخانه را از مزارع درجه یک گوجه در استان فارس تهیه می کنند.
پس از انجام آزمایشات بر روی گوجه های رسیده و سالم و دریافت تائیدیه ، وارد کارخانه شده و طی مراحل شستشو و پاکسازی وارد چرخه تولید می شود. ترکیبات محصول نام برده از آب گوجه تغلیظ شده و نمک تشکیل شده است. و در مرحله ی آخر، رب گوجه تولید شده، آماده ی بسته بندی و پس از طی مرحله قرنطینه، جهت عرضه به بازار بارگیری می شوند.
انواع بسته بندی های رب گوجه منجی
مجموعه خزر عصاره وارنا محصولات خود را در انواع بسته بندی ها تولید می کند که شامل:
- بسته بندی ظروف شیشه ای
- بسته بندی حلبی
- بسته بندی قوطی
- بسته بندی در بشکه های صادراتی ( اسپتیک)
ویژگی های رب گوجه ارگانیک
رب گوجه ارگانیک در بسته بندی های استاندارد و مطمئن عرضه می شود و دارای طعم بسیار خوش و لذیذی می باشد. از جمله ویژگی های رب گوجه ارگانیک شامل:
- ارگانیک، رنگ خوش طبیعی
- بدون استفاده از ماده شیمیایی
- تولید با استفاده از کودهای طبیعی
- بدون مواد نگهدارنده غیر مجاز