تولید ترشی سیر مروارید چی چی لاس یکی از چاشنی های بسیار مهم اکثر غذاهای ایرانی ترشی سیر مروارید یا همان ترشی سیر سفید می باشد که با توجه به نوع برند طعم غذا را بسیار لذیذ تر می کند و چی چی لاس که در وزن های مختلف تولید می شود بهترین نمونه شناخته شده است.یکی از بهترین روش های تشخیص با کیفیت بودن ترشی بازتاب نور می باشد بدین ترتیب که اگر بازتاب کمی بر روی سطح ترشی وجود داشت پس می توان گفت که با کیفیت است.بسیاری از سودجویان به جهت کاهش هزینه های خود از نشاسته برای تولید ترشی سیر استفاده می کنند که این امر سبب بی کیفیت شدن محصول و البته بازتاب بیشتر نور می شود.
راه دیگر تشخیص دادن کیفیت مرغوب، مزه کردن آن است بدین ترتیب یک حبه از آن را تست کنید اگر مزه ترد و خوشمزه سیر را میدهد نشان می دهد که محصول تازه و با کیفیت می باشد.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات ترشی سیر مروارید چی چی لاس در سطح بین اللملی می نماید.
یکی از پر خاصیت ترین میوه ها که می توان آن را با انواع غذاها به کار برد سیر است که به خاطر خواص فراوان آن ترشی سیر مروارید آن با برند چی چی لاس که تمامی اصول استاندارد یک محصول با کیفیت را رعایت کرده است.
اگر چه از سیر های محلی میزان کمتری ترشی به دست می آید اما ویژگی دیر کپک زدن آن یک مزیت بسیار عالی محسوب می شود.
به همان نسبتی که سیر دارای ویتامین های A و C می باشد پس ترشی آن نیز تمام این خواص را دارد. با خوردن یک قاشق از آن حدود ۱۳ کالری دریافت می کنید.
تاثیر بسزایی بر عملکرد گلبول های قرمز دارد زیرا حاوی آهن و پتاسیم و نیز ویتامین k و B می باشد. همچنین در تنظیم میزان آب و مواد معدنی بسیار تاثیر گذار است. برای اثر بخشی بیشتر و عملکرد بهتر آن را با آب رقیق کنید.
خیلی زیاد جالب است بدانید که در قرن هفدهم تنها ثروتمندان اروپا می توانستند از سیر استفاده کنند اما اکنون بخاطر خواص فراوان ترشی سیر مروارید با برند چی چی لاس به بازار عرضه می شود تا همگان از خواص بی نظیر آن بهره ببرند.
تمامی خواص سیر در ترشی آن نهفته است و جالب است بدانید پخته شده آن دارای انرژی بسیار بیشتری است. از جمله ویتامین های موجود در سیر می توان به کا، ث،آ و ب اشاره کرد.
این میوه مغذی حاوی مواد معدنی مهمی همچون فسفر آهن منیزیم پتاسیم کلسیم و کبالت می باشد که نقش بسیار مهمی را در تقویت سیستم ایمنی بدن و نیز پر انرژی شدن آن دارند.
انتخاب سیر های مرغوب از اصلی ترین فاکتورهای یک ترشی سیر مروارید با کیفیت و استاندارد است زیرا اگر از سیر های کال و نامرغوب تهیه بشوند دچار مشکلات زیر خواهید شد. نوعی ماده سمی به نام سولانین در آن ها هست که سبب بیماری هایی ورم معده و یا التهاب روده و معده می شود.
درج تاریخ تولید و انقضا بر روی محصول نیز مهم است که البته بسته بندی آن هم بسیار زیاد اهمیت دارد که به نحو عالی باشد.
در قدیم اکثر بانوان ایرانی ترشی مورد نیاز خود را به دلیل عدم گسترش خط تولید ترشی سیر در منزل تهیه می کردند اما اکنون با گسترش علم این چاشنی خوشمزه بسیار با کیفیت، با رعایت تمام اصول استاندارد بودن یک محصول مرغوب تولید و به بازار عرضه می شود.
از جمله خواص ترشی سیر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
یک ترشی مرغوب با کیفیت ویژگی های زیر را دارد:
ما به عنوان بزرگ ترین مرکز پخش ترشی سیر مروارید چی چی لاس که محصولی بسیار با کیفیت و طبق استانداردهای لازم ویژه را تولید و به بازار عرضه می کنیم، با تکیه بر رعایت حقوق مصرف کننده توانسته ایم حجم بسیار گسترده ایی از بازارهای داخلی و خارجی را به دست بیاوریم.
رضایت مشتریان داخلی و خارجی ما مهر تاییدی بر مرغوب بودن محصول ما می باشد.برای برقراری ارتباط با واحد فروش و ثبت سفاش لطفا از طریق برگه های تماس با ما اقدام فرمایید.