cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    تولید ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
    • تولید ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
    مرداد ۲۵, ۱۴۰۳

    ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که علاوه بر اینکه می‌توانید از آن به عنوان یک چاشنی خوشمزه در کنار تمام غذاها بخصوص غذاهای خورشتی، پلویی و انواع کباب‌ها استفاده کنید، می‌توانید برای تزیین غذاها نیز از آن بهره ببرید.این مجموعه با تولید بسته بندی های متنوعش سعی کرده به تمام سلیقه های مشتری خود احترام بگذارد. 

    ویژگی های ترشی هالوپینو چی چی لاس

    چی چی لاس از قدیمی‌های محصولات غذایی است.این مجموعه در تولید محصولات شور و ترش دستی توانا دارد. انواع سیر ترشی،زیتون شور،خیارشور انواع رب از جمله رب گوجه فرنگی،رب انار و… از تولیدات صنایع غذایی خزر عصاره وارنا هستند. محصولات این برند طعم خوبی دارند و به دل مصرف‌کنندگان نشسته‌اند.

    این محصولات مواد اولیه تازه و سرکه طبیعی تهیه شده و هیچگونه مواد نگهدارنده‌ای ندارند.خرید ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس، برای کسانی که به دنبال ترشی فلفل با بهترین کیفیت هستند، بهترین انتخاب است.

    تولید ترشی فلفل هالوپینو

    • خرید فلفل هالوپینو

    فلفل هالوپینو یکی از نوعی فلفل حاره است که برای تولید ترشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تولید صنعتی ترشی فلفل هالوپینو، باید فلفل هالوپینو به مقدار کافی خریداری شود.

    • شستشو و ضد عفونی کردن

    پس از خرید فلفل هالوپینو، باید آن را با دقت شستشو داده و به صورت کامل از هر گونه آلودگی و آفت پاک شود. سپس باید آن را به روشی که در محیط صنعتی استفاده می‌شود، ضد عفونی کرد.

    • خلال‌کردن و برش دادن

    پس از شستشو و ضد عفونی کردن فلفل هالوپینو، باید آن را خلال کرده و به قطعات کوچک تر برش داد.

    • تهیه محلول ترشی

    محلول ترشی معمولاً از ترکیب سرکه، آب، شکر و نمک تهیه می‌شود. برای تولید صنعتی ترشی فلفل هالوپینو، باید محلول ترشی را با ترکیب مناسب این مواد تهیه کرد.

    • ترکیب فلفل هالوپینو و محلول ترشی

    پس از تهیه محلول ترشی، باید قطعات فلفل هالوپینو را با محلول ترشی ترکیب کرد و به مدت مشخصی در آن قرار داد.

    • بسته‌بندی 

    پس از ترکیب فلفل هالوپینو و محلول ترشی، باید ترشی را در بسته‌بندی مناسب بسته‌بندی کرده و برای فروش در بازار آماده کرد.

    مزایای مصرف ترشی هالوپینو

    1. غنی از ویتامین C
    2. بهبود هضم غذا
    3. کاهش التهابات
    4. انرژی بالا
    5. لاغری و کاهش وزن
    6. تقویت سیستم ایمنی
    7. تنظیم قند خوح و چربی خون
    8. تقویت سلامت چشم
    9. تقویت و افزایش رشد مو
    10. درمان آکنه و جوش صورت
    11. درمان میگرن

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با به‌کارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوری‌های پیشرفته و به‌روز،کنسرو ترشی هالوپینو چی چی لاس را هم فرآوری کند و علاوه بر تولید کنسرو،شیشه ترشی چی چی لاس را در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرمی توزیع نماید.

    برای ثبت سفارش و خرید این محصول با ما در ارتباط باشید.

    اشتراک گذاری
    2
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    خیارشور چی چی لاس؛ طعمی ترد و لذیذ


    بیشتر
    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب انار صادراتی چی چی لاس | طعمی جهانی با بسته بندی حرفه ای


    بیشتر
    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

    ترشی سیر چی چی لاس؛ جایی که اصالت ایرانی با استاندارد جهانی در هم آمیخته است


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان