تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس توسط شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بهترین و مجهز ترین دستگاه های روز دنیا صورت می گیرد.
تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس
ابتدا گوجه های رسیده و آبدار را بعد از مرحله شستشو و گندزدایی، پوست و دانه گوجه ها را گرفته و تحت فشار می پزند.
پس از اینکه حجم آن کم شد برای بار دوم آن را تحت فشار و با درجه حرارت استاندارد می پزند.
لازم به ذکر است رعایت حرارت استاندارد مانع از بین رفتن لیکوپن موجود در گوجه می شود که حرارت مناسب باعث آزاد شدن این ماده موثر می شود.
لیکوپن چیست
لیکوپن ماده ای است که از دسته آنتی اکسیدان هاست و در میوه های قرمز مخصوصا گوجه فرنگی
می باشد گفتنی است وجود این ماده در سلامتی بدن نقش بسزایی ایفا می کند.محصولی که در تصویر مشاهده می کنید یکی از بهترین رب گوجه های موجود در ایران و بازار صادرات است که به شما توصیه می کنم این محصول با کیفیت را در سبد خرید خود قرار دهید.
خواص رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی خوب و سالم فقط از ترکیب گوجه فرنگی رسیده و نمک تهیه می شود. در هر 100 گرم رب گوجه فرنگی که در دمای استاندارد تهیه شده باشد :
- 45/89 کیلوکالری انرژی
- 3/7 پروتئین
- 0/33 چربی
- 7/13 کربوهیدرات دارد
مصرف کنندگان رب گوجه فرنگی حلبی
اکثرا رب گوجه های حلبی مصرف کنندگانی مانند :
- رستورانها
- هتلها
- اغذیه فروشیها
- آشپزخانه های مرکزی
- آشپزخانه ارگان های بزرگ
- صادرات به کشورها را دارا می باشند.
رب گوجه طبیعی چیست؟
فرآورده هاي حاصل از تغلیظ آب گوجه فرنگی که به جهت نگهداری طولانی پس از طی فرایندهایی و افزودن نمک، در بسته بندي های مختلف فلزي یا غیر فلزی تولید و بسته بندی می شود.
درتهیه رب گوجه طبیعی نباید از :
- نگهدارنده
- طعم دهنده ها
- رنگ ها
- دیگر مواد شیمیایی
استفاده شود.