cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    تولید رب گوجه فرنگی صادراتی به عراق

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه صادراتی
    • تولید رب گوجه فرنگی صادراتی به عراق
    بهمن ۱۵, ۱۳۹۷
    صادرات بهترین رب

    تولید رب گوجه فرنگی صادراتی به کشور عراق بر اساس ذائقه و سلیقه مردمان همان منطقه صورت می گیرد. تولیدی برند چی چی لاس به این امر کاملا آشنایی دارد. این مجموعه محصولات خود را بر اساس سلایق تمام افراد تولید می کند.

    تولید رب تولید رب

    تولید رب گوجه فرنگی

    همه ما با نحوه تولید رب گوجه فرنگی به صورت خانگی و صنعتی آشنا هستیم. اما می خواهم به طور مختصر مراحل تولید رب را برای شما درج کنم تا آن دسته از افرادی که اطلاعات کاملی ندارند با مطالعه آن راحت مطالب مفید را دریافت نمایند.

    1. دریافت گوجه فرنگی
    2. خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه
    3. سورتینگ و شستشوی گوجه
    4. خردکردن گوجه
    5. پخت اولیه
    6. فیلتراسیون
    7. تانک فرموله
    8. تغلیظ آب گوجه
    9. پاستوریزاسیون
    10. پرکردن درقوطی ودربندی
    11. پاستوریزاسیون قوطی پرشده
    12. عبوراز زیردوش آب سرد
    13. تیکت زنی وبسته بندی

    تولید رب تولید رب تولید رب تولید رب تولید رب تولید رب

    صادرات رب گوجه فرنگی

    صنایع غذایی از جمله صنایع حیاتی و اساسی در هر کشور محسوب می شود و با توجه به روند افزایش تقاضای جهانی برای رب گوجه یک نفره و محصولات مشابه آن، بازار بسیار خوبی برای این محصولات بوجود آمده است. صادر کنندگان عمده رب گوجه فرنگی در جهان کشورهای ایتالیا، چین، آمریکا، اسپانیا، پرتقال و ترکیه هستند.

    بزرگترین تولیدکنندگان گوجه‏ فرنگی در دنیا به ترتیب چین، هند، آمریکا، ترکیه، مصر و ایران هستند این در حالی است که در سال ۲۰۱۶ ایران در رتبه­ی هفتم قرار داشته است. نمودار زیر میزان تولید گوجه فرنگی در ایران را طی سال‌های ۲۰۱۰-۲۰۱۶ نمایش می‌دهد.

    تولید رب

    صادرات رب گوجه به عراق

    رب گوجه فرنگی چی چی لاس یکی از محبوبترین و باکیفیت ترین رب های صادراتی ایران به کشور عراق می باشد.

    رب چی چی لاس به عنوان یک محصول بی رقیب بخش عمده ای از بازار رب کنسرو شده در کشور عراق را به خود اختصاص داده است چرا که این محصول از نظر کیفی بالاترین سطح استاندارد را داراست و باب طبع مشتریان نهایی خود می باشد.

    بررسی میدانی بازار و آشنایی با ذائقه مشتریان خود در کشورهای مختلف باعث رویکردی مطلوب به این محصول شده است.

    • غلظت بالا
    • استفاده از نمک طعام
    • ماندگاری بالا
    • عدم استفاده از مواد نگهدارنده از جمله ویژگی های رب صادراتی چی چی لاس به کشور عراق محسوب می شود.

    تولید رب تولید رب

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    دی ۲۷, ۱۴۰۳

    رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس؛ همراه همیشگی آشپزخانه شما


    بیشتر
    انواع بسته بندی رب گوجه فرنگی چی چی لاس
    دی ۹, ۱۴۰۳

    رب گوجه با کیفیت صادراتی چی چی لاس


    بیشتر
    آذر ۱۳, ۱۴۰۳

    رب گوجه فرنگی کنسرو شده در وزن های مختلف


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان