تولید رب گوجه فرنگی قوطی ارگانیک با برند چی چی لاس توسط شرکت خزر عصاره وارنا انجام می شود و بعد از تولید در داخل و خارج از ایران به صورت عمده به فروش می رسد .
مشخصات تولید رب درجه یک به بافت ، عطر و رنگ رب گوجه فرنگی مربوط می باشد. رب گوجه فرنگی ارگانیک باید رنگ طبیعی گوجه فرنگی را داشته باشد و همچنین باید حین سرخ کردن به میزان باز شدن رب در روغن توجه کنیم، رب گوجه فرنگی ارگانیک در روغن به خوبی باز و مخلوط میشود و به صورت یک سس کاملاً یکدست در می آید. برخی کارخانه های مختلف از کدو در رب گوجه استفاده می کنند و این امر باعث از بین رفتن کیفیت آن می شود . برای تشخیص رب هایی که با کدو ترکیب شدهاند، یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید، اگر آب تا حدودی قرمز شد، رب گوجه فرنگی و اگر نارنجی یا زرد شد، دارای کدو است .
قیمت رب قوطی بر اساس موارد زیر محاسبه می گردد :