cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    تولید و صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بهترین رب گوجه
    • تولید و صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس
    آبان ۹, ۱۴۰۱
    محصولات چی چی لاس

    محصولات چی چی لاس

    تولید و صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس بسیار با کیفیت و دقت بالا انجام می شود به این صورت که بعد از این‌که گوجه از مزرعه چیده و شستشو  می‌‌شود، پخته شده و پوست آن کنده  می‌‌شود و مخلوط غلیظی از محصول به‌دست ‌می‌‌آید که در مراحل بعدی میکروب زدایی و پاستوریزه می‌‌شود و پس از بسته‌ بندی و انجام این مراحل برای پخش به بازار آماده ‌می‌‌شود.

    این شمای کلی از روند تولید رب گوجه ‌فرنگی چی چی لاس است.

    خواص گوجه فرنگی

    • عضلات را سالم نگه می‌دارد
    • از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند
    • استخوان‌ها را قوی و سالم نگه می‌دارد
    • خواص ضد پیری دارد

    رب گوجه فرنگی ساشه چی چی لاس ارزان

    صادرات رب گوجه فرنگی

    کشور ایران به دلیل داشتن تنوع آب و هوایی، همواره در میان ۱۰ کشور برتر تولیدکننده رب گوجه در دنیا قرار داشته است. گوجه فرنگی تقریبا در تمام ایام سال در نقاط مختلف کشور کشت می‌شود و این به لطف ۴ فصل بودن ایران است. به عنوان مثال در فصل‌های گرم، مناطق سردسیر مثل خراسان، زنجان و گلستان و در فصل‌های سرد، مناطق گرمسیر مثل فارس و بوشهر تولید کننده گوجه فرنگی هستند.

     

    قیمت رب گوجه فرنگی چی چی لاس

    قیمت رب گوجه فرنگی چی چی لاس بر اساس موارد زیر محاسبه می گردد

    1. مقدار سفارش
    2. زمان خرید
    3. فروش داخلی
    4. فروش برای صادرات
    5. خرید از کارخانه
    6. خرید از واسطه

    رب گوجه فرنگی قوطی ارگانیک

    بهترین مکان و شرایط برای نگهداری رب گوجه فرنگی

    اگر دقت کرده باشید بعد از باز کردن درب قوطی، احتمال بروز واکنش بین یکی از اجزای ترکیب ماده غذایی (به ویژه ماده ای اسیدی) با دیواره فلزی جداره داخلی قوطی بسیار بالا می رود و اگر دقت کرده باشید، دیده اید که مثلا اگر آناناس در قوطی بماند بعد از مدتی رنگ آب آن متمایل به خاکستری می شود ، پس به همین دلیل بهتر است بعد از باز کردن قوطی، آن را به ظرف دیگری(ترجیحا شیشه ای) منتقل کنید.

    برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    دی ۲۷, ۱۴۰۳

    رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس؛ همراه همیشگی آشپزخانه شما


    بیشتر
    انواع بسته بندی رب گوجه فرنگی چی چی لاس
    دی ۹, ۱۴۰۳

    رب گوجه با کیفیت صادراتی چی چی لاس


    بیشتر
    آذر ۱۳, ۱۴۰۳

    رب گوجه فرنگی کنسرو شده در وزن های مختلف


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان