cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    تولید کننده رب گوجه فرنگی صنعتی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه صنعتی
    • تولید کننده رب گوجه فرنگی صنعتی
    تیر ۱۰, ۱۳۹۷
    خرید انواع رب

    خرید انواع رب گوجه 800 گرمی قوطی

    تولید کننده رب گوجه فرنگی صنعتی از لحاظ برتری قیمت وکیفیت و تنوع ، شرکت خزر عصاره وارنا می باشد که محصولات خود را از خزر تا خلیج فارس به بازار داخلی و خارجی توزیع می کند. این مرکز فروش در فعالیت چند ساله خود موفقیت های زیادی کسب نموده است.

    تولید کننده رب

    تولید کننده رب گوجه صنعتی

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا رب گوجه صنعتی را با بیش از یک دهه تجربه تولید می نماید.

    اهمیت غیر قابل انکار صنعت تولید رب گوجه فرنگی نیز به رشد منظم مصرف در طی بیست ساله گذشته ربط دارد.

    شرکت خزر عصاره وارنا تولید کننده رب گوجه فرنگی با نام های چی چی لاس و منجی و گراهانس با انتخاب دقیق مواد خام، کنترل کیفی در هر مرحله از تولید، همراه با شناخت عمیق بازار که مقصد نهایی می باشد، کیفیت محصولات را عالی و همیشه ثابت نگه داشته است.

    تولید کننده رب

    تولید کننده رب گوجه در انواع مختلف

    لازم به ذکر است، شرکت خزر عصاره وارنا، تولید کننده فروشنده و صادرکننده رب گوجه فرنگی صنعتی در انواع:

    1. ساشه
    2. دوی پک
    3. قوطی فلزی
    4. شیشه ای
    5. حلب
    6. اسپتیک
    7. فله می باشد.

    تولید کننده ربتولید کننده رب تولید کننده ربتولید کننده رب

    مراحل پخت رب گوجه صنعتی

    امروزه همانند همه عرصه های دیگر زندگی تکنولوژی به کمک بشر آمده تا رب گوجه فرنگی در بهداشتی ترین شرایط ، عالی ترین کیفیت به سهولت در دسترس همگان قرار گیرد.

    خلاصه فرآیند تولید رب گوجه فرنگی:

    1.  دریافت گوجه فرنگی
    2.  خیساندن و شستشوی مقدمات گوجه
    3. سورت و شستشوی گوجه
    4. خرد کردن گوجه ها
    5. پخت اولیه
    6. فیلتراسیون
    7. تانک فرموله یا مخزن ذخیره
    8. تغلیظ آب گوجه
    9. پاستوریزاسیون
    10. پرکردن در قوطی و دربندی
    11. پاستوریزاسیون یا اتوکلاو کردن قوطی های پرشده
    12. عبور دادن قوطی ها از زیر دوش آب سرد
    13. اتیکت زنی

    در آخر، محصول تولید و بسته بندی شده به انبار محصول تولیدی محل انتقال داده شده و پس از طی مدت قرنطینه و انجام آزمایشات لازم قابل عرضه به بازار مصرف می باشند.

    تولید کننده رب تولید کننده ربتولید کننده رب تولید کننده رب

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۱۹, ۱۴۰۴

    انواع کنسرو رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۳

    تفاوت رب اسپتیک با رب فله چیست؟


    بیشتر
    فروردین ۲۰, ۱۴۰۳

    ویژگی های رب گوجه فرنگی چی چی لاس خوب


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان