ترشی سیر شیشه ای چی چی لاس طبق استانداردهای روز دنیا تولید شده است. زیرا نتیجه سالها تجربه ای است که مدیران توانمند شرکت خزر عصاره وارنا بدست آورده اند.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید .
خط تولید ترشی سیر با بهره گیری از ماشین سورتینگ و شستشوی تمام اتوماتیک سیر و دستگاه فرمولاسیون تولید محلول، جهت تولید سیر ترشی صنعتی مورد بهره برداری قرار می گیرد. استفاده از سبزیجات مختلف در فرمولاسیون تولید ترشی سیر با به کار گیری ماشین آلات شستشو و آماده سازی در این خط، میسر خواهد بود.
تولید ترشی سیر در حالت کلی شامل فرآیندهای آماده سازی، تولید و بسته بندی می باشد. فرآیند تولید سیر به روش صنعتی را در ادامه مطالعه نمایید.
تولید سیر ترشی به روش صنعتی شامل مراحل گوناگون است که در قالب ۳ بخش کلی زیر انجام می شود:
۱.بخش آماده سازی
۲.بخش تولید
۳.بخش بسته بندی
بخش آماده سازی در خط تولید ترشی سیر باید به گونه ای انجام شود که ضمن انجام شستشو و جداسازی، بافت اصلی حبه های سیر دچار تغییر شکل و لهیدگی نشوند. به این منظور، سیرها ابتدا در وان های استیل مخصوص، شستشو داده شده و سپس بر روی میزهای استیل قرار می گیرند. در این مرحله، بخش های غیر قابل استفاده سیر، اعم از قسمت های کپک زده و آلوده، توسط پرسنل تولید از خط خارج شوند.سیرهای سالم و مناسب جهت تولید ترشی، وارد دستگاه مخصوص پوست گیری می شوند تا عملیات پوست گیری و حبه کردن سیر انجام شود.سیرهای پوست گرفته و حبه شده در این مرحله آماده ارسال به بخش تولید خواهند بود.
به موازات آماده سازی مواد اولیه، بایستی آماده سازی محلول نیز صورت پذیرد. مواد مورد نیاز جهت ساخت محلول نیز صورت پذیرد. مواد مورد نیاز جهت ساخت محلول، شامل سرکه،نمک و مواد دیگری که بسته به فرمولاسیون تولید،تعیین می شوند. این مواد، به مخزن دستگاه فرمولاسیون ریخته شده تا در این دستگاه، فرموله شوند. در نهایت، محلول فرموله شده در این بخش به دستگاه محلول ریز هدایت می شود.
بخش تولید شامل عملیات پرکردن، محلول ریزی، درب بند و پاستوریزاسیون است که به ترتیب توسط دستگاه های پرکن حجمی، محلول ریز پنیوماتیک، درب بند شیشه و تونل پاستوریزاتور انجام می شوند. شیشه های خالی پیش ازفرآیند پرکردن باید کاملا استریل و خشک شده باشند. لازم به ذکر است که در خط تولید ترشی سیر، نیازی به استفاده از پاتیل در مرحله آماده سازی نبوده و فرآیند پخت نهایی به صورت همزمان با پاستوریزاتوردرتونل پاستور انجام می شود. محصول نهایی در این مرحله، که از تونل پاستوریزاتور خارج می شود، آماده ارسال به بخش بسته بندی خواهد بود.
بخش بسته بندی شامل عملیات غلاف زنی روی شیشه، ثبت لیبل و شیرینک کردن می باشد که به شکل اتوماتیک توسط ماشین آلات مربوطه انجام شده و محصول نهایی ترشی سیر به صورت بسته های چندتایی شیشه عرضه می شود.
برای برقراری ارتباط با واحد فروش و ثبت سفاش لطفا از طریق برگه های تماس با ما اقدام فرمایید.