cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    درست کردن سس قرمز با رب گوجه

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • درست کردن سس قرمز با رب گوجه
    تیر ۲۶, ۱۴۰۲

    آشپزهای حرفه ای بهتر می‌دانند، آنچه که یک غذا را خوشمزه تر و یک سفره را دلچسب تر می‌کند، مخلفات همراه با غذا است. سس ها یکی از قوی ترین و بهترین مخلفات همراه با غذا بوده اند که بسیاری از خوراکی ها را بدون آنها نمی‌توان تصور کرد. یکی از معروف ترین و محبوب ترین سس ها، سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ است. ما در این مطلب قصد داریم به شما آموزش دهیم چگونه سس قرمز با رب گوجه درست کنید. با یاد گرفتن این ترفند، در کمترین زمان برای غذای اصلی خود سس درست کنید و طعم آن را چند برابر خوشمزه تر کنید. سس های خانگی اگر خوب درست شوند به علت اینکه تازه و فاقد طعم دهنده هستند، بسیار لذیذ خواهند بود. آیا شما هم از طرفداران سس قرمز با رب گوجه فرنگی هستید؟ همراه ما بمانید.

    Tomato paste tube Purchase Price + Sales In Trade And Export - Arad Branding

    مواد مورد نیاز برای درست کردن سس قرمز با رب گوجه

    درست کردن سس قرمز با رب گوجه، بسیار ساده و کم هزینه است، اما می‌تواند یک انقلاب بزرگ در طعم غذاهای شما باشد. مصرف این سس همراه با غذاهای سرخ کردنی، سمبوسه، پیتزا، سیب زمینی سرخ کرده، فلافل و انواع ساندویچ ها، ترکیبی شگفت انگیز درست خواهد کرد. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که سس ها بخصوص سس قرمز با رب گوجه، ممکن است دستور پخت های مختلفی داشته باشند. این تفاوت ها با توجه به خلاقیت و سلیقه افراد در اضافه کردن بعضی از مواد اولیه به وجود می‌آید.

    مواد اولیه:

    • رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
    • سرکه سفید نصف پیمانه
    • پودر سیر به مقدار لازم
    • پیاز به تعداد دلخواه
    • نمک
    • شکر سفید یا قهوه ای
    • فلفل سیاه
    • فلفل قرمز
    • آویشن در صورت تمایل

    طرز تهیه سس قرمز با رب گوجه

    دستور پخت این سس آنقدر ساده و سریع است که می‌توانید آن را همزمان با مراحل پایانی غذای خود آماده کنید تا وقتی که غذا آماده شد، سس قرمز خوشمزه و داغ را روی آن بریزید و برق لذت را در چشمان خود و دیگران حس کنید. خب بیاید دست به کار شویم. ابتدا یک قابلمه با ابعاد مناسب برای تهیه سس قرمز با رب گوجه انتخاب کنید. قابلمه باید چند ویژگی داشته باشد. ابتدا اینکه اندازه آن نه بیش از اندازه بزرگ باشد که مواد به خورد هم نروند، نه آنقدر کوچک باشد که جای اضافه کردن چیزی در آن نباشد. ویژگی دوم قابلمه هم این است که بهتر است از جنس های نسوز و نچسب باشد. حالا قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا حرارت به همه سطح قابلمه برسد. حال مقداری روغن به کف قابلمه اضافه کنید به صورتی که روغن به تمام سطح آن برسد. چند لحظه برای گرم شدن روغن نیز صبر کنید.

    What's the Difference Between Tomato Sauce and Tomato Paste?

    حال نوبت به مهمان اصلی این سس می‌رسد. رب گوجه را به هر مقدار که احتیاج دارید به قابلمه اضافه کنید. مطمئن باشید زیاد درست کردن بهتر از کم درست کردن است. نکته ای که در این وسط لازم است به آن اشاره کنیم، رب گوجه فرنگی است. سعی کنید از رب های گوجه فرنگی مرغوب، استاندارد و کارخانه استفاده کنید تا بهترین نتیجه را به دست آورید. رب گوجه های خانگی به دلیل عدم رعایت استاندارد در غلظت آنها، نتیجه خوبی برای سس قرمز نخواهند داشت. بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی به قابلمه، به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. بعد از آنکه رب گوجه شما دیگر خام نبود، نوبت به اضافه کردن طعم دهنده ها می‌رسد. ابتدا مقداری، نمک را اضافه کنید. همزمان بهتر است رب گوجه را هم بزنید. سپس به نوبت، شکر، فلفل قرمز و سرکه سفید را اضافه کنید. توجه کنید، حجم این مواد باید با حجم رب گوجه فرنگی تناسب داشته باشد.

    در این لحظه دو نکته را نباید فراموش کنید، ابتدا اینکه دست از هم زدن بر ندارید و تفت دادن را ادامه دهید. نکته دوم اینکه حرارت را کم کنید تا مواد به خوبی به خورد هم بروند و سس شما به خوبی جا افتاده شود. پس از دو تا چهار دقیقه وقتی که حس کردید مواد آماده شده اند و حرارت از آنها بیرون می‌آید، نوبت به اضافه کردن طعم دهنده های بخش دوم می‌رسد. در این بخش ممکن است دستور پخت های سس قرمز با رب گوجه تفاوت هایی داشته باشند. این دستور پختی که خدمت شما ارائه داده ایم، جواب خود را پس داده است و می‌توانید به آن اعتماد کنید.

    حال مقداری آبلیمو هم به مواد اضافه کنید و هم زدن را متوقف نکنید. سپس آویشن و پودر سیر را هم مهمان این جمع خوشمزه و جذاب کنید. این مواد نقطه جوش پایینی دارند، چند لحظه بعد، سس شما شروع به جوشیدن می‌کند. بو بکشید و از رایحه‌ی لذیذ این سس لذت ببرید. یک دقیقه زمان برای جوشیدن و آماده شدن کافی است. پس از گذشت این یک دقیقه، سس شما آماده است. ابتدا صبر کنید تا مقداری سرد شود، سپس به همراه غذای خود استفاده کنید و با تمام وجود لذت ببرید.

    Tomato Mixers | Tomato Processing Equipment

    نکات:

    سس قرمز با رب گوجه، یک سس کم هزینه، ساده و خوشمزه است که با انواع غذاها قابل مصرف است. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که تمام کیفیت و سلامت این سس، به رب گوجه شما بستگی دارد. پس رب گوجه ای مرغوب انتخاب کنید که تاریخ مصرف آن هم تمام نشده باشد. رب های خانگی به دلیل عدم رعایت استاندارد در درصد غلظت و میزان نمک، ممکن است در تهیه این سس جوابگو نباشند. این سس می‌تواند ارزش غذایی هم داشته باشد و برای انواع گروه های سنی مفید باشد. بعد از تهیه کردن سس قرمز با رب گوجه می‌توانید آن را در یک ظرف شیشه ای و در دمای یخچال نگهداری کنید تا مدت زمان زیادی قابل استفاده باشد.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب گوجه فرنگی در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.برای اطلاع از قیمت و خرید  این محصول با ما در ارتباط باشید .

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیت قابل مشاهده، انتخابی مطمئن


    بیشتر
    اسفند ۵, ۱۴۰۳

    توزیع رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر
    دی ۲۷, ۱۴۰۳

    رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس؛ همراه همیشگی آشپزخانه شما


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان