cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    راه های تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه فرنگی
    • راه های تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی
    فروردین ۳۱, ۱۳۹۹
    راه های تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    راه های تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    راه های تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی دارای موارد متعددی می باشد که با این روشها می توان پی به ناخالصی و خالص بودن رب برد.

    راه های تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    برای پی بردن به وجود ناخالصی در رب:
    می‌توانید آن را روی یک سطح صاف و سفید مانند پشت سینی یا تخته پلاستیکی سفید بریزید،
    و با شیء مسطح دیگری مانند شیشه یا ته لیوان، روی آن فشار آورید تا رب پخش شود و به‌صورت یک‌لایه نازک در میان دو سطح قرار بگیرد.
    در این صورت اگر ناخالصی‌هایی مانند:

    • هسته
    • پوسته
    • ذرات خارجی
    • چوب و
    • سایر مواد زائد در رب وجود داشته باشد به‌راحتی قابل‌تشخیص است.

    راه های تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    1. رب گوجه باید یکدست و عاری از هرگونه ناخالصی و ذرات تیره، پوسته‌های گوجه و هسته باشد.
      عاری از هرگونه طعم یا بوی تند و زننده مانند بوی کپک یا ماندگی باشد.
    2. رب، چه خانگی و چه کارخانه‌ای باید رنگ طبیعی گوجه‌فرنگی را داشته باشد،
      یعنی نه خیلی قرمز باشد، که در این صورت نشان‌دهنده استفاده از رنگ‌های افزودنی است و نه خیلی ارغوانی باشد.
      رنگ رب گوجه باید حد وسط یعنی بین رنگ‌های صورتی و قرمز باشد.
    3. رب گوجه خوب در روغن به‌خوبی باز و مخلوط می‌شود و به‌صورت یک سس کاملاً یکدست درمی‌آید؛
      اما رب گوجه‌ تقلبی و نامرغوب به‌محض اینکه به روغن اضافه شود، گوله‌گوله و یا تکه می‌شود و مخلوط کردن آن با دشواری صورت می‌گیرد.
      گوله‌گوله شدن رب در روغن نیز می‌تواند نشانگر ترکیبات کدو، نشاسته و … در داخل رب گوجه‌فرنگی باشد.
      اگر رب را داخل روغن حرارت دهید و نقاط سیاه‌رنگی داخل روغن تشکیل شوند، بازهم این حالت نشان‌دهنده پایین بودن کیفیت رب است که حاوی ناخالصی‌های زیادی است.
    4. اگر زمان برداشتن رب با قاشق روی آن و درون ظرف خط‌خط ایجاد شد نشان‌دهنده این نکته است که داخل رب از کدوتنبل استفاده‌شده است.
      این رب حتماً کپک خواهد زد و یکی از دلایل کپک زدن رب نیز وجود نان خشک آسیاب شده در رب گوجه‌فرنگی است.

    راه های تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    یکی از روش های اصلی جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است با مصرف رب تقلبی رخ دهد،استفاده از محصولات استانداردی است که مجوز و پروانه بهداشتی دارند.

    راه های تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    رب گوجه فرنگی

     

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۱۹, ۱۴۰۴

    انواع کنسرو رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۳

    تفاوت رب اسپتیک با رب فله چیست؟


    بیشتر
    فروردین ۲۰, ۱۴۰۳

    ویژگی های رب گوجه فرنگی چی چی لاس خوب


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان