cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    رب گوجه برای سرماخوردگی!

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • رب گوجه برای سرماخوردگی!
    شهریور ۷, ۱۴۰۲

    اگر می‌خواهید دردسرهای بیماری سرماخوردگی را فراموش کنید و عوارض آن را به حداقل برسانید، پس لازم است از آثار رب گوجه برای سرماخوردگی بیشتر بدانید. در سال‌های اخیر با گسترش بیماری‌های پاندمیک و همه‌گیر مانند کرونا و آنفولانزا، مراقبت از بدن و در امان ماندن از شر بیماری‌ها، مهم‌تر از قبل می‌باشد. در چنین شرایطی یک بیماری ساده مانند سرماخوردگی می‌تواند تبدیل به یک عفونت یا بیماری مزمن شود. در این مطلب قصد داریم از آثار رب گوجه فرنگی برای مقابله با سرماخوردگی و عوارض آن صحبت کنیم. پس اگر به دنبال حفظ سلامتی خود هستید، تا پایان مطلب همراه ما باشید.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب گوجه فرنگی در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید .

    چرا با سرماخوردگی مقابله کنیم؟

    قبل از بررسی خواص رب گوجه برای سرماخوردگی لازم است یک مطلب مهم و اساسی را بدانید. چرا باید با سرماخوردگی مقابله کنیم؟  چگونه با خوراکی‌هایی مثل رب گوجه فرنگی این کار را انجام دهیم؟ همانطور که گفتیم، در سال‌های اخیر سایه‌ی بیماری‌های کشنده و وحشتناک، جان انسان‌ها را تهدید می‌کند. در همین چند سال گذشته، بیش از چند هزار نفر را در کشورمان به علت ابتلا به این بیماری‌ها از دست داده‌ایم. شاید بپرسید کرونا یا بیماری‌های دیگر چه ارتباطی با سرماخوردگی دارد؟ مگر کسی با سرماخوردگی ساده می‌میرد؟ بهتر است بدانید که، سرماخوردگی مادر بسیاری از بیماری‌ها است.

    زمانی که فرد به بیماری سرماخوردگی مبتلا می‌شود، برخی از ویروس‌های مهاجم وارد بدن او می‌شوند. سیستم دفاعی بدن با این ویروس‌ها درگیر می‌شود و این درگیری ممکن است یک یا چند هفته ادامه پیدا کند. در این حالت بدن شخص در ضعیف‌ترین حالت خودش قرار دارد و مستعد دریافت ویروس‌های دیگر نیز می‌باشد. در واقع به زبانی ساده، اولین اثر منفی سرماخوردگی، تضعیف سیستم ایمنی بدن است. خوردن خوراکی‌هایی مانند رب گوجه فرنگی، بر خلاف داروهای شیمیایی که غالبا باعث ضعیف شدن بدن می‌شوند، با بیماری مقابله کرده و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

    آثار رب گوجه برای سرماخوردگی چیست؟

    با توجه به مقدمه‌ای که گفته شد، حال می‌خواهیم بررسی کنیم رب گوجه برای سرما خوردگی چه آثاری دارد؟ همچنین از نظر علمی تشریح کنیم که چگونه این آثار بر روی بدن مترتب می‌شود. برای این کار ابتدا لازم ترکیبات و ساختار رب گوجه فرنگی را بررسی کنیم. بر خلاف تصور برخی از افراد، با تبدیل گوجه فرنگی به رب گوجه، نه تنها خواص گوجه از بین نمی‌رود، بلکه با برخورد حرارت به رنگدانه‌های گوجه، مواد معدنی بیشتری به محصول منتقل می‌شود. با بررسی رب گوجه در آزمایشگاه‌ها، ترکیبات زیر در این محصول دیده شده است.

    • ویتامین A
    • ویتامین C
    • ویتامین E
    • لیکوپن
    • کاروتنی

    با نگاهی به این مواد می‌توان به راحتی حدس زد که رب گوجه فرنگی چگونه می‌تواند بر سرماخوردگی غلبه کند. ویتامین‌های موجود در رب گوجه، نه تنها به مبارزه با ویروس‌های سرماخوردگی می‌پردازند، بلکه از عوارض آن جلوگیری می‌کنند. لیکوپن می‌تواند مانند نیرویی تازه نفس به کمک نیروهای ایمنی بدن برسد و سرعت بهبود را افزایش دهد. از طرفی دیگر، با وجود موادی مانند کاروتنی، عوارض سرماخوردگی مانند چرک، ضعف و بی حالی و… با سرعت بیشتری برطرف می‌شود. مصرف گوجه فرنگی، عوارض داروها و شربت‌های غیر ارگانیک را ندارد. همچنین به عنوان یک ماده خوراکی مصرف می‌شود و خواص آن سریع‌تر منعکس می‌شود.

    پیشگیری از سرماخوردگی با رب گوجه

    چند قدم پا را فراتر بگذاریم. قطعا درگیر شدن با بیماری بسیار عذاب‌آور و دردسرساز است. رب گوجه برای سرماخوردگی می‌تواند مانند یک عامل پیشگیری کننده عمل کند. در واقع قبل از آغاز درگیری و شروع بیماری به راحتی می‌توانید جلوی آن را بگیرید و با داشتن بدنی سالم از لحظه‌های خود لذت ببرید. رب گوجه یکی از پر مصرف‌ترین خوراکی‌ها در سفره ایرانیان محسوب می‌شود. در واقع بسیاری از غذاها و خوراکی‌ها را می‌توان در کم‌ترین زمان با رب گوجه درست کرد و به آن‌ها رنگ و طعم ویژه‌ای بخشید. وجود ویتامین‌هایی مانند C و A در رب گوجه را می‌توان بهترین عامل برای پیشگیری از سرماخوردگی معرفی کرد.

    رب گوجه با افزایش سطح ایمنی بدن و همچنین تقویت منابع ذخیره مواد معدنی در بدن، یک سپر دفاعی محکم در برابر ویروس‌ها می‌سازد. طبق بررسی‌های انجام شده افرادی که مصرف دائمی و مرتب گوجه فرنگی و رب گوجه دارند، کمتر در معرض ابتلا به بیماری‌های ویروسی قرار دارند. در هنگام شروع فصل‌های سرد و در ابتدای پاییز، مصرف رب گوجه فرنگی را افزایش دهید تا بدن شما ایمنی خود را ارتقا دهد و شما بتوانید فصول سرد را با سلامتی پشت سر بگذارید.

    رب گوجه برای دفع عوارض بیماری

    رب گوجه برای سرما خوردگی در هر سه حالت قبل، حین  و بعد از ابتلا، مفید و پرخاصیت است. یکی از دردسرهای بیماری مانند سرماخوردگی، به جا ماندن عوارض آن است. سرفه، خشکی گلو، چرک، بی حالی و خستگی، ضعف و سرگیجه، دل درد و مشکلات گوارشی از عمده عوارض بعد از ابتلا به سرماخوردگی است که می‌تواند تا چند هفته همراه فرد بماند. قطعا هیچکس دوست ندارد با این عوارض سروکار داشته باشد. به همین جهت باید به فکر راه درمان و مقابله باشید. مصرف رب گوجه می‌تواند این عوارض را در مدت زمان کوتاه تری از بین ببرد.

    همانطور که اشاره شد، رب گوجه دارای انواع ویتامین و دو ماده، لیکوپن و کاروتنی است. این دو ماده دارای خواص آنتی باکتریال هستند و می‌توانند عمل پاکسازی بدن از شر پسمانده‌های ویروسی را سرعت ببخشند. از طرفی رب گوجه دارای ماده‌ای به نام فیبر است. فیبر دارای خواص فوق العاده زیادی است. یکی از این خواص تقویت و سم زدایی دستگاه گوارش و سیستم معده است. با مصرف رب گوجه فرنگی و انتقال فیبر به دستگاه گوارش، چند اتفاق ویژه می‌افتد. اول اینکه عوارضی که بیماری به دستگاه گوارش وارد کرده است با سرعت بالایی برطرف می‌شود. همچنین فیبر باعث می‌شود که مواد غذایی مفید و مواد معدنی به راحتی جذب بدن شوند و به بخش‌های مختلف بدن کمک کنند. به زبانی ساده، رب گوجه یک ارتش مجهز و قوی برای مبارزه علیه سرماخوردگی و بیماری‌های دیگر است.

    جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیت قابل مشاهده، انتخابی مطمئن


    بیشتر
    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    طرز تهیه‌ ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس


    بیشتر
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۳

    راهکارهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان