زیتون یکی از خوشطعمترین و مقویترین خوراکیهاست و مردم معمولاً آن را در کنار غذاهای اصلی سرو میکنند تا لذت غذا خوردنشان دوچندان شود.
این میوه ارزش غذایی بالایی دارد و مصرف آن به دلیل وجود انواع ویتامینها، فیبر و چربیهای مفید میتواند سلامت بدن را تضمین کند.
زیتونها در رنگهای مختلفی چون سبز، زرد، قرمز، بنفش و سیاه وجود دارند. دو نوع پرمصرف آن زیتون سبز و زیتون سیاه هستند. برخلاف تصور بسیاری از افراد، زیتون سیاه از رسیدن کامل زیتون سبز به دست نمیآید، بلکه نوعی متفاوت از زیتون است. تفاوت اصلی آنها در میزان چربی است؛ بهطوریکه زیتون سیاه چربتر از زیتون سبز است.






