cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    صادرات رب انار چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی های شیشه
    • صادرات رب انار چی چی لاس
    شهریور ۱۱, ۱۴۰۲

    رب انار یکی از چاشنی های بسیار مغذی و مفید و با طعم و مزه بسیار عالی می باشد که از آب انار تازه به دست می آید.برای آشنایی با این محصول با ما همراه شوید.

    طرز تهیه رب انار خانگی در سال 99[ بهترین وساده ترین روش های تولید] | باسلام

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب انار چی چی لاس در سطح بین اللملی می نماید

    بریکس رب انار چیست ؟

    بریکس به غلظت آب گفته می شود که آب انار دارای بریکس بالایی از غلظت را دارد.

    ابتدا برای بریکس کردن، دانه های انار به خوبی جدا شده و دانه ها از پوست های سفید انار مجزا می شوند و پوست انار برای کار های دیگر به بیرون از کارخانه منتقل می شود.

    بعد از جدا سازی دانه ها، با فشرده شدن دانه ها، آب انار گرفته می شود و سپس، هسته انار از آب انار در صافی های موجود جدا شده و آب انار خالص باقی می ماند.

    سپس آب انار به دستگاه خلع می رود و آب انار را به غلظت رب انار شدن می رساند. این مرحله برای داشتن رنگ شفاف و بسیار خوب مهم است و باید با دقت انجام شود.

    بعد از تمام این مراحل، رب انار به مرحله پاستوریزه شدن می رسد تا کپک زند و تاریخ مصرف آن بالا برود و از هرگونه بیماری عاری شود.

    برای استریلیزه کردن ابتدا رب انار به درجه زیر صفر می رسد و بعد از افزایش به دما ۱۰۸ درجه سانتی گراد می رسانند و دوباره در برج بخار به ۲۵ درجه کاهش دما اتفاق می افتد.

    صادرات رب انار چی چی لاس به عراق

    تشخیص رب انار اصل از تقلبی ❤️ 3 نکته حیاتی

    از کشور های هدف که مشتری محصولات ایرانی به خصوص رب انار می باشد، کشور عراق است به گونه ای که تولید کنندگان با بالا بردن سطح کیفیت، محصول تولیدی را به مرحله صادرات می رسانند و به کشور عراق صادر می کنند.

    رب انار صادراتی دارای کیفیت بالا، رنگ شفاف و بسته بندی شیک دارد تا چشم خریدار را به خود جلب کند و آن را خریداری کند.

    برای صادرات باید به چند نکته توجه کرد.

    اول از همه باید کیفیت تولیدی محصول باید بالا باشد و از نوع موجود در بازار داخلی کیفیت بهتری داشته باشند.

    دوم: کیفیت بسته بندی باید مرغوب و جذب کننده مشتری باشد.

    سوم: در حمل و نقل باید به گونه ای بارگیری و بسته بندی شده باشند که کمترین آسیب را مرسوله ببیند و سالم به مقصد برسد.

    رب انار صنعتی، با پاستوریزه شدن هیچ مشکلی برای مصرف ندارد و ماندگاری بیشتری دارد و کپک نمی زند.

    علاوه بر این تمام خواص انار را در خود دارد و مثل رب انار خانگی پر خاصیت است.

    فروش رب انار صادراتی

    رب انار صادراتی به علت کیفیت بالا، قیمت بیشتری دارد.

    بعضی از تجار اقدام به فروش رب انار صادراتی در داخل کشور می کنند تا سود بیشتری از این محصول در داخل و خارج به دست بیاورند.

    بعضی از سایت های اینترنتی هم رب انار صادراتی را به فروش می رسانند و اگر به دنبال محصولات با کیفیت هستید، این راه کار پیشنهاد می شود تا بهترین اجناس را خریداری کنید. چرا که کیفیت این محصولات بالا می باشد.

    رب انار صادراتی همچون نوع داخلی، پر خاصیت می باشد و برای درمان و پیشگیری از انواع بیماری ها توصیه شده است.

    طبق گزارش محققان و متخصصان، رب انار از ابتلا به سرطان و درمان سرطان هایی همچون، سینه، پروستات، معده و روده را در بر دارد.

    علاوه بر تاثیر مثبت برای بیماری سرطان، این ماده غذایی برای افرادی که دچار قند خون و دیابت هستند توصیه شده است و بدن را در مواجهه با انسولین به بهترین شکل عمل خواهد کرد.

    رب انار برای شفاف سازی پوست و مو هم میفد واقع می شود.

    به این علت که دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان می باشد و آنتی اکسیدان موجود در رب انار است که از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند.

    اگر از رب انار استفاده نمی کنید، حتما این چاشنی عالی و خوش طعم را به برنامه غذایی خود اضافه کنید تا تاثیرات شگفت انگیز رب انار شما را شگفت زده کند و به سلامتی شما و خانوادتان کمک شایانی کرده باشد.

    برای اطلاع دقیق از قیمت رب انار چی چی لاس می توانید با شماره های قید شده در سایت ما ارتباط بگیرید و سپس خرید کنید.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    خیارشور چی چی لاس؛ طعمی ترد و لذیذ


    بیشتر
    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب انار صادراتی چی چی لاس | طعمی جهانی با بسته بندی حرفه ای


    بیشتر
    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

    ترشی سیر چی چی لاس؛ جایی که اصالت ایرانی با استاندارد جهانی در هم آمیخته است


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان