cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    طرز تهیه‌ ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
    • طرز تهیه‌ ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس
    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    طرز تهیه ترشی هالوپینو یکی از جذاب ترین موضوعات برای علاقه مندان به چاشنی های تند و سالم است. ما در این مطلب سعی کردیم به ساده ترین روش، مراحل درست کردن این ترشی خوش طعم را با استفاده از مواد اولیه در دسترس، آموزش دهیم.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

    ترشی هالوپینو چی چی لاس در شیشه های بهداشتی با برش های تازه فلفل سبز تند

    ترشی هالوپینو چی چی لاس ، ترکیبی تند و خوش طعم از فلفل های سبز تازه مناسب برای علاقه مندن به طعم های خا و فلفلی در کنار غذا.

    فلفل هالوپینو، از خانواده‌ی فلفل دلمه‌ای و یکی از فلفل‌های پرطرفدار دنیاست که در بسیاری از محصولات غذایی استفاده می‌شود. منشأ این فلفل به مکزیک برمی‌گردد و میزان تندی آن، با توجه به شرایط پرورش و نگهداری، از متوسط تا خیلی تند درجه‌بندی می‌شود. فلفل هالوپینو هم کم‌کالری است، هم سرشار از ویتا‌مین‌های C و B؛ از خواص این فلفل می‌توان به درمان آلرژی‌های فصلی، رفع مشکلات تنفسی، تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با انـواع ســرطان‌ها، تسکیـن سردردهای میگرنی و ضد التهاب بودن اشاره کرد.فلفل هالوپینو سرشار از ویتامین c است و مصرف یک عدد فلفل هالوپینو ویتامین c مورد نیاز روزانه را (۱۸%  در آقایان و ۲۳% در خانم ها) تامین می‎کند.

    امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک ترشی تند و خوشمزه با این فلفل پرخاصیت آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

    طرز تهیه ترشی هالوپینو طعمی تند و خوشمزه، مناسب علامندان به چاشنی های طبیعی

    طرز تهیه ترشی هالوپینو ، محصولی خوش طعم و متفاوت از برند چی چی لاس ؛ ترشی هالوپینو با خواص فراوان، طعمی منحصر به فرد و مناسب برای صادرات

    مواد لازم:

    آب: سه چهارم پیمانه

    سرکه‌ی سفید: سه چهارم پیمانه

    شکر: سه قاشق غذاخوری

    نمک: یک قاشق چایخوری

    سیر رنده شده: دو حبه

    پودر اوریگانو: نصف قاشق چایخوری

    فلفل هالوپینو: ده عدد

    طرز تهیه ترشی هالوپینو :

    1. فلفل‌ها را بشویید و از عرض، به برش‌های باریک تقسیم کنید.
    2. در یک قابلمه مناسب، آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس سرکه، نمک، شکر، سیر و پودر اوریگانو را اضافه کنید.
    3. وقتی آب جوش آمد، برش‌های فلفل را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود ده دقیقه بپزند تا نرم شوند.
    4. ترشی را داخل ظرف شیشه‌ای بریزید. اگر آب آن کم بود، کمی سرکه اضافه کنید تا فلفل‌ها کاملاً زیر مایع قرار بگیرند.
    5. درب ظرف را محکم ببندید و آن را حداقل سه روز در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیفتد.

    فلفل هالوپینو سبز ترش شده در شیشه صادراتی برند چی چی لاس

    .شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات ترشی هالوپینو چی چی لاس در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید .

    همچنین جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

    مدیر کل: مهندس ابراهیم پاسکی
    تلفن همراه: +۹۸ ۹۱۲ ۰۲۱ ۰۸۸۵
     تلفن محل کار: + ۹۸۱۱ ۳۳ ۳۰ ۴۰۰۷
    آدرس ایمیل: foodkov@yahoo.com

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

    ترشی هالوپینو چی‌چی‌لاس – یه طعم جسور برای آدمای خاص!


    بیشتر
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۳

    راهکارهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی


    بیشتر
    اسفند ۲۲, ۱۴۰۳

    ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس؛طعمی متفاوت برای لحظات خاص شما


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان