cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    علت کپک زدن خیارشور

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی های شیشه
    • علت کپک زدن خیارشور
    آذر ۱۵, ۱۴۰۲

    وقتی که خیارشور خود را در جای نامناسب و گرم نگهداری می کنید در این صورت باکتری های موجود در داخل مواد خیارشور شروع به رشد کردن می کنند و برای همین باعث کپک زدن خیارشور میشود.قبل از آشنایی با خیار شور و کپک زدن آن ما شمارا با خیارشور شیشه ای چی چی لاس از شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا آشنا میکنیم.

    تهیه خیار­شور مانند سایر ترشیجات و شور­یجات هم در خانه امکان­پذیر هست و هم در کارخانجات تولیدی محصولات غذایی. اما نکته مهم و قابل ذکر طعم خوب و کیفیت مواد تشکیل دهنده­ آن است که انتخاب را برای مصرف‌­کننده به دنبال دارد.شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با استفاده از تکنولوژی روز، دانش متخصصین، آشنایی با ذائقه هم­وطنان عزیز­مان و محصولات مرغوب خط تولید خیارشور چی چی لاس را در دستور کار قرار داده است تا لحظات خوبی را در کنار شما ثبت کند.برای اطلاعات بیشتر در مورد خیارشور چی چی لاس حتما تا آخر مقاله با ما باشید.

    علت کپک زدن خیارشور

    خیارشور یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین فرآورده ها و ترشیجات است. در این مطلب قصد داریم این سوال را بررسی کنیم که چرا خیارشور کپک می‌زند و در کنار آن به راه حل های مفید آن بپردازیم.

    • ورود هوا یکی از اصلی ترین عوامل فساد مواد غذایی است ورود هوا به ظرف می‌تواند باعث کپک زدن خیارشور در مدت زمان کوتاهی شود.
    • سرکه شاید به خوش طعم شدن خیارشور کمک کند، اما می‌تواند دلیل برای کپک زدن آن هم باشد.
    • یکی دیگر از دلایل کپک زدن خیارشور، استفاده از سبزیجات بی‌کیفیت یا گندیده است.
    • در بسیاری از مواقع خیارهایی که برای خیارشور گرفتن استفاده می‌شود، خراب هستند در نتیجه به سرعت کپک می‌زنند.
    • آلودگی محیطی می‌تواند به راحتی باعث کپک زدن خیارشور شود. اصول بهداشتی را رعایت کنید و حدالامکان با دستکش این فعالیت را انجام دهید.

    راهکار هایی برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور

    1.  استفاده از آب جوشیده
    2. جلوگیری از ورود هوا به داخل دبه خیارشور: برای این کار می توانید با نایلون فریزر درب دبه خیارشور را کیپ کنید
    3. نوع و مقدار سرکه خیار شور:توجه کنید سرکه خیار شور خانگی باید صاف و زلال باشد و در حالت استاندارد آن باید به ازای هر ۱۴ لیوان آب جوش ، ۱ لیوان سرکه استفاده کنید.
    4. مقدار نمک خیار شور برای کپک نزدن خیار شور:در حالت استاندارد تهیه خیار شور باید به ازاری هر لیتر آب جوشیده ، ۲ قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید.
    5. استفاده از سبزیجات تازه برای خیارشور

    با رعایت این نکات به راحتی میتوانید از کپک زدن خیارشور جلوگیری کنید.

    خیارشور چی چی لاس

    یکی از بهترین و با کیفیت ترین انواع خیار شور، خیار شور چی چی لاس می باشد، این محصول نیز یکی از بهترین و دلنشین‌ترین طعم‌های خیارشور را دارد.با توجه به پیشرفت صنعت و تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی، امروزه انواع خیار شور را در بسته بندی های مختلف مانند حلب یا شیشه ای به بازار عرضه می کنند.

    شرکت خزر عصاره وارنا با تولید خیارشور خوشمزه و عالی با برند چی چی لاس کار را برای شما راحت تر میکند و باید بدانید که برند چی چی لاس، یکی از بهترین تولید کنندگان این محصول است.

    برای ثبت سفارش و خرید با ما در تماس باشید.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    خیارشور چی چی لاس؛ طعمی ترد و لذیذ


    بیشتر
    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیت قابل مشاهده، انتخابی مطمئن


    بیشتر
    فروردین ۲۵, ۱۴۰۴

    خیارشورصادراتی چی چی لاس؛ یک برند ایرانی با استاندارد جهانی


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان