cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    علت کپک زدن خیارشور و راهکارهای جلوگیری از آن

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی های شیشه
    • علت کپک زدن خیارشور و راهکارهای جلوگیری از آن
    آذر ۱۵, ۱۴۰۲

    خیارشور یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین ترشیجات در سفره‌های ایرانی است. اما بسیاری از افراد هنگام تهیه خیارشور خانگی با مشکل کپک زدن خیارشور روبه‌رو می‌شوند. پیش از بررسی علت این موضوع، بد نیست با یکی از بهترین انواع خیارشور بازار یعنی خیارشور شیشه‌ای چی چی لاس از شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا آشنا شوید.

    این شرکت با بهره‌گیری از تکنولوژی روز، مواد اولیه تازه و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی، خیارشوری خوش‌طعم و باکیفیت تولید کرده است تا انتخابی مطمئن برای خانواده‌های ایرانی باشد.

    چرا خیارشور کپک می‌زند؟

    کپک زدن خیارشور دلایل مختلفی دارد، اما اصلی‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

    • ورود هوا به ظرف: هوا باعث رشد میکروب‌ها و کپک در مدت زمان کوتاه می‌شود.

    • استفاده از سبزیجات بی‌کیفیت: سبزیجات خراب یا گندیده می‌توانند به‌سرعت کل ظرف خیارشور را فاسد کنند.

    • خیارهای ناسالم: خیار خراب خیلی زود کپک می‌زند و بقیه مواد را هم آلوده می‌کند.

    • سرکه نامناسب: هرچند سرکه به خوش‌طعمی خیارشور کمک می‌کند، اما اگر کیفیت آن پایین باشد، خودش عاملی برای کپک است.

    • آلودگی محیطی: رعایت نکردن بهداشت و تماس مستقیم دست آلوده با مواد غذایی هم از دلایل کپک‌زدگی است.

    راهکارهای جلوگیری از کپک زدن خیارشور

    اگر می‌خواهید خیارشور شما همیشه سالم و خوش‌طعم بماند، این نکات ساده را رعایت کنید:

    1. استفاده از آب جوشیده برای تهیه محلول خیارشور.

    2. جلوگیری از ورود هوا به ظرف (می‌توانید با نایلون فریزر درب دبه را محکم ببندید).

    3. رعایت نسبت استاندارد سرکه (به ازای هر ۱۴ لیوان آب جوش، یک لیوان سرکه صاف و زلال اضافه کنید).

    4. استفاده از نمک کافی (به ازای هر لیتر آب جوشیده، ۲ قاشق غذاخوری نمک).

    5. انتخاب سبزیجات تازه و سالم برای عطر و طعم بهتر.

    با این روش‌ها به راحتی می‌توانید از کپک زدن خیارشور جلوگیری کنید.

    خیارشور چی چی لاس، انتخابی مطمئن

    اگر فرصت تهیه خیارشور خانگی ندارید یا به دنبال محصولی آماده، سالم و خوش‌طعم هستید، خیارشور چی چی لاس بهترین انتخاب شماست. ما این محصول را در بسته‌بندی‌های متنوع شیشه‌ای و حلب تولید می‌کنیم تا علاوه بر طعم بی‌نظیر، ماندگاری و کیفیت بالایی هم داشته باشد.

    شرکت خزر عصاره وارنا با برند معتبر چی چی لاس سال‌ها در زمینه تولید انواع ترشیجات و چاشنی‌های غذایی فعالیت می‌کند. این مجموعه با تکیه بر تجربه، کیفیت و نوآوری توانسته اعتماد مصرف‌کنندگان داخلی و خارجی را جلب کند.


    ✅ اگر به دنبال خرید خیارشور خوشمزه، سالم و مطمئن هستید، همین حالا می‌توانید برای ثبت سفارش خیارشور چی چی لاس با ما در تماس باشید.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    خیارشور چی چی لاس؛ طعمی ترد و لذیذ


    بیشتر
    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیت قابل مشاهده، انتخابی مطمئن


    بیشتر
    فروردین ۲۵, ۱۴۰۴

    خیارشورصادراتی چی چی لاس؛ یک برند ایرانی با استاندارد جهانی


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان