cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    عمده فروشی رب گوجه چی چی لاس ارگانیک

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه ارگانیک
    • عمده فروشی رب گوجه چی چی لاس ارگانیک
    خرداد ۲۹, ۱۳۹۷
    عمده فروشی رب گوجه

    عمده فروشی رب گوجه چی چی لاس ارگانیک

    عمده فروشی رب گوجه فرنگی ارگانیک و طبیعی بدون دخالت مواد نگهدارنده و افزودنی غیر مجاز برند محبوب چی چی لاس به شرکت تولیدی، صنعتی خزر عصاره وارنا تعلق دارد. مزیت فروش به صورت عمده چیست؟ رب گوجه ارگانیک یعنی چه؟

    وارنا تولید کننده رب گوجه ارگانیک( طبیعی)

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تولید کننده رب گوجه فرنگی ارگانیک با نام تجاری چی چی لاس، تولیدات رب گوجه خود را به صورت عمده و حجم خریدهای بالا در داخل و خارج از کشور به فروش می رساند. همچنین این مجموعه به عنوان مرکز خرید سعی نموده تا محصولات، با درجه کیفیت عالی و به صورت کاملا ارگانیک بدون دخالت مواد نگهدارنده و افزودنی به دست مصرف کنندگان عزیز برسد. زیرا صداقت در کار و جلب رضایت مصرف کننده از اهداف اصلی این شرکت می باشد.

    عمده فروشی رب گوجه

    منظور از ارگانیک بودن چیست؟

    برای کشت محصولات ارگانیک باید همه چیز در کشاورزی طبیعی باشد. یعنی نه تنها در زمان کاشت و رشد و برداشت محصول هیچگونه سم و یا کود شیمیایی استفاده نشده باشد بلکه نباید از ترکیبات:

    • نگهدارنده
    • طعم دهنده ها
    • رنگ ها
    • قوام دهنده ها
    • دیگر مواد شیمیایی
    • ماده غیر طبیعی و مضر 
    • فلزات سنگین
    • مواد شیمیایی مصنوعی استفاده نمود.

    با این تفاسیر کشت و مصرف محصولات ارگانیک علاوه بر اینکه بر سلامت انسان تاثیر مثبت دارد برای محیط زیست نیز مفید است و به بقای زمین کمک می کند.

    عمده فروشی رب گوجه عمده فروشی رب گوجه

    عمده فروشی رب گوجه

    عمده فروشی به فروش کالا به مشتریانی همچون:

    1. خرده فروشان
    2. صنایع
    3. صادرات
    4. دیگران به صورت عمده و با قیمت پایین اشاره دارد.

    در این نوع کسب و کار ها کالاها به صورت عمده از تولیدکنندگان و با قیمت پایین خریداری و سپس در مقادیر جزئی و با قیمت بالاتر فروخته می شود. گاه عمده فروشان این مقادیر را به صورت حجم های بالا و بدون بسته بندی خریداری و سپس با بسته بندی خود به خرده فروشان و یا سایر افراد بازار می فروشند.

    در عمده فروشی، عمده فروشان تاکید بیشتری بر میزان کالاها دارند برای شروع کسب و کار عمده فروشی نیاز به سرمایه زیاد است اما نیاز به تبلیغات انبوه نیست و حتی در بعضی صنایع این کسب و کارها اصلاً نیازی به تبلیغ ندارند.

    با این حال، مشتریان کسب و کار عمده فروشی در شهرهای مختلف ، و حتی کشورهای مختلف حضور دارند . اکثر کالاهای عمده فروشی به اعتبار مشتریان کسب و کارهای عمده فروشی فروخته می شود. قیمت خریداری شده در عمده فروشی پایین تر است زیرا حاشیه سود کمتری دارد.

    عمده فروشی رب گوجه عمده فروشی رب گوجه

    عمده فروشی رب گوجه چی چی لاس ارگانیک

    شرکت خزر عصاره وارنا در کنار تولید رب گوجه با برند چی چی لاس با کیفیت و طبیعی( ارگانیک)، اقدام به فروش به صورت عمده در داخل کشور و در بخش وسیع تر یعنی بخش صادرات نموده است.

    مشخصات رب گوجه فرنگی طبیعی چی چی لاس شامل:

    • آب تغلیظ شده گوجه خالص
    • ۱.۵ درصد نمک تصفیه شده
    • بدون مواد تقویت کننده رنگ
    • بدون مواد نگهدارنده شیمیایی
    • بدون استفاده از قوام دهنده ها می باشد.

    عمده فروشی رب گوجه

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیت قابل مشاهده، انتخابی مطمئن


    بیشتر
    اسفند ۵, ۱۴۰۳

    توزیع رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر
    دی ۲۷, ۱۴۰۳

    رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس؛ همراه همیشگی آشپزخانه شما


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان