فروش رب گوجه فرنگی در جوامع امروز بسیار پررونق می باشد. زیرا رب گوجه به عنوان چاشنی و سس در اکثر غذاها کاربرد دارد. این چاشنی در اکثر غذاهای گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد.
دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانهای در بازار موجود می باشد؛ که از هر دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانهای میتوان استفاده کرد، که هر یک مزایا و کاستیهایی دارد.
گوجه فرنگی محلی رب کمتری میدهد اما باعث میشود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود. گوجه فرنگی گلخانهای گرانتر است اما رب بیشتری از آن بدست می آید. معمولاً به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم گوجه فرنگی گوشتی و آبدار بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم رب گوجه تهیه می شود.
گوجه فرنگی باید کاملاً قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز و سفید نباشد. زیرا قسمت سبز رنگ گوجه سرطان زا است و برای سلامتی خطرناک می باشد.
رب گوجه فرنگی در کل ترکیبات خاصی ندارد و بیشتر از گوجه فرنگی بدست می آید. اما کارخانه های غیر معتبر غیر از ترکیب گوجه و نمک برای حجم بخشیدن و غلظت به محصول رب گوجه از سبزیجاتی مانند سیب زمینی و کدو و پیاز استفاده می کنند. رب گوجه چی چی لاس از آن دسته از محصولات پرفروشی است که تمام قوانین تولید را رعایت نموده و به دلیل کیفیت و استاندارد بودن بازار فروش خوبی در بخش صادرات و فروش داخلی را برای خود رقم زده است. ترکیبات و مشخصات این محصول شامل:
رب گوجه فرنگی چی چی لاس همان طور که در بالا ذکر شد به دلیل رعایت قوانین تولید از کیفیت بسیار خوبی برخوردار می باشد و همین امر باعث گردیده فروش رب گوجه چی چی لاس در بین هموطنان در داخل کشور و بخش صادرات به کشورهای گوناگون بسیار چشمگیر باشد. برای خرید و فروش محصولات چی چی لاس با ما در ارتباط باشید.