فروش عمده رب گوجه شیشه ای در اوزان های گوناگون و با غلظت استاندارد و ارسال به بازار داخلی و صادرات به خارج از کشور از خزر تا خلیج فارس صورت می گیرد.
مزیت فروش عمده رب گوجه فرنگی شیشه ای چیست؟ و چرا اکثر تولیدکنندگان محصولات خود را به صورت عمده بفروش می رسانند؟
فروش عمده رب گوجه
فروش عمده به فروش کالا به مشتریانی همچون:
- خرده فروشان
- صنایع
- ارزانکده ها
- و دیگران
به صورت عمده و با قیمت پایین اشاره دارد.
در این نوع کسب و کار ها کالاها به صورت عمده از تولیدکنندگان و با قیمت پایین خریداری و سپس در مقادیر جزئی و با قیمت بالاتر فروخته می شود. گاه عمده فروشان این مقادیر را به صورت حجم های بالا به خرده فروشان و یا سایر افراد بازار می فروشند.
عمده فروشان توجه زیادی به مکان فروشگاه ، ظاهر آن و نمایش کالا ندارند، چرا که آنها تنها نوع خاصی از کالا را می فروشند.
مشتریان عمده فروشان در کجا هستند؟
مشتریان کسب و کار عمده فروشی در شهرهای مختلف ، و حتی کشورهای مختلف حضور دارند .
اکثر کالاهای عمده فروشی به اعتبار مشتریان کسب و کارهای عمده فروشی فروخته می شود.
قیمت خریداری شده در عمده فروشی پایین تر است زیرا حاشیه سود کمتری دارد.
فروش عمده رب گوجه شیشه ای
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا هم، محصولات رب گوجه فرنگی در ظروف شیشه و دیگر بسته بندی ها را که با نام تجاری چی چی لاس تولید می کند به صورت عمده به فروش می رساند.
رب گوجه فرنگی چی چی لاس در ظروف شیشه ای در وزن های:
- 250 گرمی
- 500 گرمی
- 750 گرمی
- 1000 گرمی
- 1550 گرمی