cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    نکات زیتون شور با ماندگاری بالا

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • زیتون شور چی چی لاس
    • نکات زیتون شور با ماندگاری بالا
    مرداد ۱۵, ۱۴۰۳

    زیتون یک میوه درختی بسیار پرخاصیت است که روش نگهداری خاصی دارد. اگر تجربه داشته باشید و زیتون را مستقیما از روی درخت مصرف کنید، طعم تلخی دارد تا حدی که قابل خوردن نیست. روش نگهداری زیتون در طعم و ماندگاری آن تاثیر بسزایی دارد. کارخانه‌ها از اصول در نگهداری استفاده می‌کنند که قوطی زیتون پس از ماه‌ها همچنان طعم خوب خود را حفظ می‌کند.افرادی که به دنبال آسان‌ترین و راحت‌ترین روش نگهداری زیتون می‌گردند و خانم‌هایی که می‌خواهند مدت زیادی از زیتون نگهداری کنند بدون اینکه طعم و مزه آن تغییر کند با ما همراه باشند.

    زیتون و نگهداری آن

    اگر می‌خواهید در منزل از زیتون نگهداری کنید درون یک ظرف یا قوطی مقداری آب بریزید. زیتون‌ها را درون محفظه قرار دهید، به طوری که روی آن کاملا با آب پوشیده شده باشد. سپس حدود یک قاشق مربا خوری نمک داخل ظرف اضافه کنید و آن را هم بزنید تا در آب به خوبی حل شود. روش نگهداری زیتون کار مشکلی نیست، فقط کافیست مقداری دقت به خرج دهید.

    شاید برای شما جالب باشد بدانید هنگامی که زیتون سبز و زیتون سیاه را در آب نمک قرار می‌دهید، تلخی آن نیز تا حدودی از بین می‌رود.

    توجه کنید که حتما درب محفظه را محکم ببندید و ظرف بدون در انتخاب نکنید. برای راحتی کار می‌توانید از شیشه‌های زیتون که قبلا خریداری کردید، استفاده کنید.

    آیا نیاز است زیتون در یخچال نگهداری شود؟

    اغلب افراد پس از خریداری زیتون، برای مراقبت آن را در یخچال نگهداری می‌کنند. حتی گفته شده روی شیشه برخی برندها به عنوان روش نگهداری زیتون، لفظ «لطفا در یخچال نگهداری شود» را به کار برده‌اند.

    نکته‌ای که مطرح کردن ان مهم است، محافظت از زیتون در آب و هوای سرد است تا خراب نشود. برخی کارشناسان نیز توصیه کرده‌اند که در ظرفی که زیتون را قرار می‌دهید، چند قطره سرکه برای ماندگاری بیشتر اضافه کنید.

    بهتر است آب نمکی که زیتون در آن نگهداری می‌شود هر چند وقت یک بار عوض کنیم؟

    این مورد بسته به مدت زمان نگهداری که برای آن مد نظر گرفتید دارد. مثلا اگر قصد روش نگهداری زیتون به مدت چند هفته را دارید می‌توانید هر هفته یا هر دو هفته آب نمک را تغییر دهید اما اگر حجم زیتون‌ها بالا است و قرار است زیتون‌ها چند ماهی مهمان خانه‌های شما باشند، هر روز آب و نمک محتوای ظرف را تعویض کنید.

    بهترین برند زیتون شور در ایران

    انواع زیتون در ایران کاشته می شود که در این راهنمای خرید زیتون به یکی از بهترین برند ها از شرکت خزر عصاره وارنا با تولید زیتون شور برند چی چی لاس پرداخته ایم.شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با شناخت بازار مصرف، رعایت موارد آورده شده از دانشنامه‌های غذایی، دارا بودن محیطی بهداشتی و … محصولات خود را با بسته بندی مناسب و قابل دید در بهترین کیفیت و با صرفه‌ترین قیمت به بازار عرضه می‌کند.

    این مجموعه در تولید محصولات شور و ترش، دستی توانا دارد. انواع زیتون شور،ترشی هالوپینو،ترشی سیر،خیارشور، انواع رب مثل رب انار،رب گوجه فرنگی و… با برند های متنوع  از تولیدات این صنایع غذایی هستند.

    در این شرکت،  زیتون شور به صورت شیشه و قوطی تولید میشود.شیشه زیتون شور چی چی لاس به وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰ گرمی و قوطی زیتون شور چی چی لاس به وزن های ۸۰۰و۴۰۰۰ گرمی موجود میباشد که یکی از مرغوب‌ترین و با کیفیت ترینهاست که می‌توانید با خیال راحت از این محصول استفاده کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. انبار این محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری می باشد.

    اگر به دنبال خرید و قیمت زیتون شور چی چی لاس  جهت صادرات می باشید می توانید از طریق سایت با ما در تماس باشید.

    اشتراک گذاری
    2
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۲۸, ۱۴۰۴

    داستان یک زیتون؛ از باغ تا سفره با چی چی لاس


    بیشتر
    فروردین ۲۰, ۱۴۰۴

    چی چی لاس؛ طعمی اصیل از زیتون شور اصیل برای بازارهای جهانی


    بیشتر
    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    طرز تهیه‌ ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان