cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    نکات مهم برای خرید زیتون

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی های شیشه
    • نکات مهم برای خرید زیتون
    تیر ۱۱, ۱۴۰۲

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا

     

    ۵ روش طلایی تلخی‌زدایی و نگهداری زیتون | مجله غذا

    خرید زیتون برای دوست‌داران آن خیلی جذاب است. این میوهٔ خوشمزه می‌تواند در انواع مختلفی از غذاها استفاده شود. مصرف آن به تنهایی در کنار غذا هم که شاهکار است. اگر هم از طعم زیتون خیلی خوش‌تان نمی‌آید، بازهم سعی کنید که مصرف آن را در وعده‌های غذایی‌تان فراموش نکنید. چون خاصیت فراوانی دارد. در خرید زیتون موارد زیر را هم به ذهن بسپارید:

    بو را بررسی کنید

    بوی زیتون مرغوب، بوی خوشی است. اگر زیتون بوی نامطبوعی بدهد نباید به سراغ خرید آن بروید. فکر نکنید که می‌توان زیتون بدبو را خرید و بعد با بردن آن به منزل و شستن و قراردادنش در ظرف آبی تمیز، از شر بوی بد خلاص شد. بوی بد نشانهٔ خوبی نیست و باید دور زیتون‌هایی با این ویژگی را خط بکشید. بینی شما در مسیر خرید زیتون از هر ابزار دیگری قدرت‌مندتر عمل می‌کند پس روی آن حساب کنید. منظور از بوی بد، بویی شبیه بوی ماهی یا بوهای ناخوشایند دیگر است.

    مراقب کپک باشید

    در خرید زیتون باید به نبود کپک در آن هم دقت کنید. البته وجود کپک در زیتون به خطرناکی وجود آن در مواد غذایی دیگری مانند حبوبات، قهوه، شکلات و… نیست. عوامل مختلفی باعث کپک‌زدن زیتون یا به‌وجودآمدن همان رگه‌ها و تارهای سفید روی آن می‌شوند. آلودگی‌هایی که باعث کپک‌زدن زیتون می‌شوند بسیار متنوعند. مثلا ظرف، قاشقی که برای کشیدن زیتون از ظرف حاوی آن استفاده می‌شود و خیلی چیزهای دیگر می‌تواند باعث تشکیل کپک شود.

    اما جدا‌کردن زیتون‌ها از ظرف آب و نمک آلوده می‌تواند باعث از بین‌رفتن کپک‌ها شود. در هر حال، این نکته را برای زمانی در نظر بگیرید که زیتون‌ها داخل ظرف یخچال خودتان کپک زده‌اند. ولی در هنگام خرید زیتون به سراغ موارد سالم و بی‌کپک بروید.

    طعم و مزه را دریابید

     

    همه چیز درباره ی زیتون

    زیتون‌های خوب را باید از روی طعم‌شان تشخیص داد. البته مقولهٔ مزه و طعم بسیار پیچیده است و افراد ادراکات مختلفی از طعم‌ها دارند. ولی به‌طور کلی، زیتون باکیفیت معمولا طعمی از تمام این موارد را داراست: طعم طبیعی میوه‌جات، رگه‌هایی از اسیدلاکتیک و سرکه و نمکی که به آن اضافه می‌شود.

    اگر طعم اسید در زیتون قالب باشد یعنی در مرحلهٔ فراوری زیتون روی آن کار نشده است و مواد اسیدی مانند سرکه بدون رعایت اصول آماده‌سازی زیتون به آن اضافه شده است. مرحله فراوری همان مرحله‌ای است که در آن، تلخی زیتون گرفته می‌شود و آن را برای فروش و خوردن آماده می‌کنند.

    بافت زیتون هم مهم است

    در خرید زیتون به بافت آن هم دقت کنید. زیتون خوب، زیتونی است که نه آن‌قدر سفت است که حالت چوبی داشته باشد و نه آن‌قدرها شُل است و نرم. پوست زیتون هم نباید خیلی سخت و ضخیم باشد. اگر به فروشگاه می‌روید به قرارداشتن زیتون‌های فله‌ای درون آب‌نمک دقت کنید. نگهداری زیتون در این محلول باعث می‌شود تا طعم و رطوبت بافتش حفظ شود.

    شکل و قیافه زیتون را هم در نظر بگیرید

    همه می‌گویند که باطن مهم‌تر از ظاهر و قیافه است. اما یادتان باشد که این موضوع درباره زیتون‌ها صدق نمی‌کند. یا دست‌کم بخشی از آن صدق نمی‌کند. چرا؟ چون هم باید به ظاهر و شکل آنها در خرید دقت کرد و هم به بافت داخلی‌شان که در دنیای زیتون‌ها باطن محسوب می‌شود. در خرید زیتون به سراغ مواردی نروید که دارای لکه‌هایی روی پوست‌ هستند. زیتون مرغوب و مناسب دارای پوستی شفاف، صاف و براق است.

    خرید زیتون

    در آخر

    نکاتی که گفته شد در خرید زیتون به کمک‌تان می‌آیند. زیتون‌ها را بعد از خرید در شیشه یا ظرفی پلاستیکی که حاوی آب‌نمک است بریزید و درب آنها را خوب ببندید. نباید اجازه بدهید که هوا وارد ظرف شود. ظرف را در یخچال بگذارید و بدانید که این کار باعث می‌شود تا ماندگاری زیتون بالا برود. هر چقدر مواد غذایی مختلف از جمله زیتون را بهتر نگهداری کنید، سالم‌تر خواهند ماند و ماندگاری بیشتر مواد غذایی مانند زیتون از نظر اقتصادی هم برایتان به صرفه‌تر خواهد بود.

    شاید به نظرتان عجیب و تازه به نظر برسد اما دورریختن مواد غذایی علاوه بر این که کار درستی نیست و اسراف محسوب می‌شود، به تولید زباله و هدررفتن زحماتی هم منجر خواهد شد که در مسیر تولید و به‌بار رسیدن زیتون‌ها کشیده شده است. پس با نگهداری درست زیتون در یخچال از بروز تمام این مشکلات جلوگیری کنید.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیت قابل مشاهده، انتخابی مطمئن


    بیشتر
    مهر ۱۱, ۱۴۰۳

    طبع رب انار


    بیشتر
    مهر ۱۰, ۱۴۰۳

    خط تولید ترشی سیر مرواریدی چی چی لاس


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان