cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    چرا رب گوجه فرنگی خانگی خطرناک است؟

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بهترین رب گوجه
    • چرا رب گوجه فرنگی خانگی خطرناک است؟
    مرداد ۱۹, ۱۴۰۲

    رب گوجه فرنگی محصولی جدا نشدنی از آشپزخانه ها است. این محصول خصوصا در غذاهای ایرانی رمز اصلی خوش رنگی و خوش طعمی غذا است. همانطور که می‌دانید، نحوه دسترسی به این محصول مهم و جذاب، به دو صورت است. در حالت اول خودمان دست به کار شده و رب گوجه فرنگی خانگی را می‌پزیم. در حالت دوم به ساده ترین شکل از رب گوجه فرنگی کارخانه ای استفاده می‌کنیم. شاید در نگاه اول تصور کنید، تولید رب گوجه فرنگی در خانه بسیار بهتر، سالم تر و مقرون به صرفه تر است مانند بسیاری از مواد و محصولات دیگر. اما تنها دیدن مو کافی نیست، باید پیچش مو را هم ببینید. در این مطلب سعی شده خطرات و تهدیدهای رب گوجه فرنگی دستی و خانگی برای سلامتی را بیان کنیم. حفظ سلامتی، مهمترین اصل در زندگی است.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب گوجه فرنگی در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید . 

    رب گوجه فرنگی خانگی یا کارخانه ای کدام را انتخاب کنیم؟

    ابتدا قبل از باز کردن مباحث، لازم است میزان اهمیت به دست آوردن این اطلاعات را بدانید. رب گوجه فرنگی محصولی است که در بسیاری از خوراکی ها و غذاها استفاده می‌شود. در واقع این محصول نقش بسیار پررنگ و کلیدی در برنامه های غذایی ما دارد. عقل حکم می‌کند در مورد چنین محصولی که استفاده‌ی بالایی هم دارد، کمال احتیاط را به خرج دهیم. به کلامی ساده تر، رب گوجه فرنگی، به صورت مستقیم به سلامت ما و اعضای خانواده ما مرتبط است. پس اگر به دنبال سالم ماندن هستید، لازم است در انتخاب محصول خود دقت کنید. شاید عوارض مصرف یک رب گوجه فرنگی نامرغوب، به سرعت در بدن نمایان نشود، اما پس از مدتی می‌تواند شما را از پا بیندازد و شما را اسیر بیماری های مختلف کند. این پرسش همیشه وجود داشته است، رب گوجه فرنگی خانگی بهتر است یا کارخانه ای؟! در این مطلب قصد داریم یک بار برای همیشه پاسخ این پرسش را در دستان شما قرار دهیم.

    خطرات و عوارض رب گوجه فرنگی خانگی

    برای اینکه بین دو گزینه متوجه شویم، کدام یک بهتر است، لازم است عوارض و خطرات آنها را بررسی کنیم. در بررسی ها و تحقیق های انجام شده درباره رب گوجه فرنگی خانگی، نتایج به دست آمده بسیار نگران کننده بوده است. از آنجا که هنوز هم بسیاری از افراد اعتقاد دارند این رب گوجه فرنگی ها مفیدتر است و از آنان استفاده می‌کنند، لازم است درباره‌ی عوارض این نوع از رب گوجه فرنگی صحبت کنیم تا جرقه ای باشد برای مراقبت از سلامتی.  چند مدت قبل، سازمان غذا و داروی کشور و همچنین مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه، در مورد رب گوجه فرنگی هایی که در خانه تولید می‌شوند، صحبت کردند. آنها در مورد مصرف این محصولات هشدار دادند و آنها را خطرناک دانستند. اما دلایل این خطرات چیست؟

    Tomato Paste Vs. Tomato Sauce, What To Use For Next Meals?

    • وجود بنزوات سدیم

    همانطور که می‌دانید مصرف رب گوجه بسیار زیاد است. همین حجم بالای تقاضا باعث شده است که افراد سودجو بوی پول به مشامشان بخورد. پس از تحقیقات انجام شده در آزمایشگاه های مختلف، وجود بنزوات سدیم در بسیاری از نمونه های رب گوجه فرنگی خانگی تایید شد. قطعا شما برای اینکه از محصولی طبیعی تر و سالم تر استفاده کنید، سراغ تولید کننده های رب سنتی و خانگی می‌روید. اما نمی‌دانید پشت پرده چه می‌گذرد. بنزوات سدیم نوعی ماده نگهداره است که استفاده آن در رب گوجه فرنگی باعث می‌شود که محصول مدت زمان بیشتری عمر کند و دیگر اتفاقاتی مانند کپک زدگی در آن رخ ندهد. تولید کنندگان رب های خانگی دوست ندارند که محصولشان به سرعت کپک بزند زیرا مشتریان آنها نا امید می‌شود. در حالی که کپک زدگی در دمای محیط، نشان از طبیعی بودن رب گوجه فرنگی است. آنها به صورت غیر اصولی از این ماده نگهدارنده استفاده می‌کنند.

    بنزوات سدیم ماده ای فوق العاده خطرناک است که خطراتی مانند سرطان را برای مصرف کننده در پی دارد. رب گوجه فرنگی کارخانه ای فاقد این مواد نگهدارنده است زیرا در صورت مصرف آنها، محصولاتشان تایید نهایی را نخواهد گرفت.

    • فرایند غیر استاندارد تولید

    رب گوجه فرنگی که در کارخانه درست می‌شود، به صورت اصولی و طبق دقیق ترین استانداردها انجام می‌شود. در این محصولات، میزان درجه حرارتی که به گوجه داده می‌شود بسیار دقیق و مدت زمانی که تحت حرارت هستند، کاملا اصولی است و از گوجه های مناسب رب گرفتن استفاده می‌شود. روش های تمیز کردن گوجه ها در چند مرحله انجام می‌شود. از زمانی که گوجه فرنگی ها وارد فرایند تولید می‌شوند تا لحظه نهایی که در بسته بندی قرار می‌گیرند، چندین مرحله توسط کارشناسان چک شده و تا تایید نهایی سلامت را نگرفته اند وارد مرحله بعد نمی‌شوند. اما هیچکدام از این فعالیت ها در رب گوجه فرنگی خانگی انجام نمی‌شود.

    در رب گوجه فرنگی تولید شده در خانه، میزان دقیق حرارت معلوم نیست و این کار کاملا حدسی انجام می‌شود. همین امر می‌تواند خطراتی مثل از بین نرفتن میکروب های موجود در رب را در پی داشته باشد. این میکروب ها می‌توانند سلامت دستگاه گوارش شما را تهدید کنند. هیچکدام از مراحل تولید رب گوجه فرنگی در خانه به صورت استاندارد انجام نمی‌شود. رب های خانگی غالبا دارای میکروب های مختلف هستند.

    • فاقد ارزش غذایی

    گوجه فرنگی مملو از مواد مغذی و معدنی مختلف است. این محصول سرشار از ویتامین هایی است که بدن به آن نیاز دارد. یک خبر بد! در رب گوجه فرنگی خانگی خبری از این مواد مغذی نیست. عدم رعایت صحیح فرایند تولید رب گوجه فرنگی، باعث از بین رفتن مواد مغذی می‌شود، در نتیجه می‌توان گفت رب گوجه فرنگی که در خانه تولید می‌شود، فاقد ارزش غذایی است. چنین محصولی می‌تواند سیستم گوارش، معده و روده های شما را درگیر آسیب های مختلف کنند.

    • غیربهداشتی

    رب گوجه فرنگی خانگی در بیشتر موارد غیر بهداشتی تولید می‌شود. حتی خرید این محصولات از افراد معتبر هم نمی‌تواند تضمین بهداشتی بودن محصولات باشد. در کارخانه ها، شستشوی گوجه فرنگی ها، پوست کنی، جدا کردن دانه ها، حرارت بخشیدن، پختن و سرد شدن محصول، توسط دستگاه های مختلف در محیطی کاملا استرلیزه شده انجام می‌شود. اما رب گوجه فرنگی های سنتی غالبا در حیاط و زیرزمین انجام می‌شود، دست های مختلف، کثیفی های محیطی و آلودگی تجهیزات مصرفی، سلامت مصرف کننده را به خطر می‌اندازد.

    How to use Ketchup instead of Tomato Sauce | American Garden

    جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید. 

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیت قابل مشاهده، انتخابی مطمئن


    بیشتر
    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    طرز تهیه‌ ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس


    بیشتر
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۳

    راهکارهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان