چند نکته در مورد مصرف رب گوجه که باید رعایت شود می توان به کیفیت محصول، بحث استاندارد بودن و نحوه نگهداری محصول اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالب این بخش توجه بفرمایید.
چند نکته در مورد مصرف رب گوجه
متأسفانه در زمان مصرف رب معمولاً مصرفکنندگان از ظروف نامناسب استفاده کرده و رب دچار کپک میشود و با برداشتن کپک از روی محصول اقدام به مصرف مابقی آن میکنند، در حالیکه این محصول کاملاً آلوده شده و تنها با چشم قابل مشاهده نیست. این کپک بسیار آسیبرسان بوده و حتی قادر به ایجاد انواع سرطان نظیر سرطان کبد است . توصیه این است که رب را در ظروف شیشهای نگهداری کرده و حتماً درب آن بسته باشد، اگر کپک و قارچی بر سطح محصول مشاهده شد حتماً محصول را دور ریخته و از مصرف مابقی آن خودداری نمایید. نکته دیگر اینکه هنگام خرید محصول حتما به:
- پروانه بهرهبرداری
- پروانه ساخت
- پروانه بهداشتی
- پروانه استاندارد
- سری ساخت
- تأیید وزارت بهداشت
- آرمهای نشان سلامت محصول
- نوع بستهبندی محصول
توجه شود. بستهبندی شیشهای بهترین نوع بستهبندی است و مصرف کننده باید به این نکات توجه کرده تا محصول با کیفیتی خریداری کند.
رعایت مسائل بهداشتی بهعنوانمثال استفاده از یک قاشق خشک و تمیز هنگام برداشتن رب از داخل ظرف میتواند از آلوده شدن ماده غذایی و درنتیجه کپک زدن آن پیشگیری کند.
از بدن در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
گوجهفرنگی حاوی عوامل ضد رادیکالهای آزاد قدرتمندی است. آنتی اکسیدانهای فلاونوئیدی گوجهفرنگی مانند زآگزانتین و همچنین لیکوپن به عنوان یک مادهی مغذی عالی در مبارزه با رادیکالهای آزاد درون بدن عمل کرده و از بدن در برابر آنها محافظت میکنند. این تاثیر گوجهفرنگی به زندگی سالم و بدنی سالم منجر خواهد شد.
گوجهفرنگی همچنین اثرات قابلتوجهی برای جلوگیری از رخ دادن ۹ بیماری خطرناک دارد مانند بیماری ایدز و بسیاری از انواع سرطانها.
رب گوجه در چه غذاهایی استفاده می شود؟
رب گوجه فرنگی در مصرف بیشتر غذاها همچون:
- ماکارونی
- قیمه
- لوبیاپلو
- انواع غذاهای گوشتی
- انواع غذاهای سرخکردنی
- تهیه سس کچاپ
- انواع کنسرو و… استفاده میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.