cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس
    اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۹
    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس از بهترین مزارع استان فارس تهیه شده و گوجه های کاملا رسیده و آبدار می باشد.
    برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد گوجه مورد استفاده در تهیه رب گوجه فرنگی به طور کلی به مطالب زیر توجه فرمایید.

     

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه

    کارخانه‌های معمولاً گوجه‌هایی را استفاده می‌کنند که بیضی شکل هستند زیرا دارای گوشت بیشتر و آب‌دار هستند.
    گوجه فرنگی باید کاملاً قرمز و رسیده باشد و بخش‌هایی از گوجه زرد یا سبز و سفید نباشد.
    زیرا قسمت سبز رنگ گوجه سرطان زا می باشد و برای سلامتی خطرناک است.
    از انتخاب گوجه‌های لهیده، خراب و کپک زده باید خودداری شود چراکه سالم نیست و طعم رب را تغییر می‌دهد.

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، گوجه های مورد نیاز برای تهیه بهترین رب گوجه فرنگی برند خود، از بهترین مزارع اطراف استان فارس تهیه نموده و با انجام تمام قوانین و ضوابط تولید به تهیه این نوع رب گوجه فرنگی که در بین مصرف کنندگان بسیار محبوب می باشد، می پردازد.

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    رب گوجه فرنگی تقلبی

    در بعضی از کارخانه ها برای بالا بردن غلظت رب گوجه و استفاده کمتر از گوجه فرنگی به جهت سود دهی بیشتر از موادی همچون:

    • کدو
    • نشاسته
    • پیاز
    • سیب زمینی پخته
    • دیگر مواد غیر مجاز

     

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاسبرای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    مراحل تهیه رب گوجه

    طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه ها لازمه عبور از مراحل زیر می‌باشد:

    1. دریافت گوجه فرنگی
    2. خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
    3. خردکردن گوجه
    4. پخت اولیه
    5. فیلتراسیون
    6. تانک فرموله
    7. تغلیظ آب گوجه
    8. پاستوریزاسیون
    9. پرکردن در قوطی ودر بندی
    10. پاستوریزاسیون قوطی پر شده
    11. عبور از زیردوش آب سرد
    12. خشک کردن
    13. اتیکت زنی وبسته بندی
    14. عرضه به بازارگوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس
    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای چی چی لاس؛ کیفیت قابل مشاهده، انتخابی مطمئن


    بیشتر
    اسفند ۵, ۱۴۰۳

    توزیع رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر
    دی ۲۷, ۱۴۰۳

    رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس؛ همراه همیشگی آشپزخانه شما


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان