cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    گوجه فرنگی و تاریخچه ی آن

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • گوجه فرنگی
    • گوجه فرنگی و تاریخچه ی آن
    بهمن ۸, ۱۴۰۱
    بهترین رب گوجه شیشه ای صادراتی

    گوجه فرنگی و تاریخچه ی آن موضوع جالبی است.در تاریخچه گوجه‌ فرنگی آمده مایاها و سایر اقوام آمریکای مرکزی ,اولین کسانی بودند که اقدام به کاشت گوجه فرنگی کردند. اسپانیایی‌ها در سال ۱۵۲۰ گوجه فرنگی را از مکزیک به کشور خود و پس از آن استعمارگران بریتانیایی به ایالات متحده آوردند . با این وجود کمی زمان برد تا این میوه دوست داشتنی در ایالات متحده مورد استفاده عموم مردم قرار بگیرد.

     

    گوجه فرنگی و تاریخچه ی آن

    گوجه فرنگی چطور به ایران رسید؟

     اروپاییان از سمت ترکیه و ارمنستان گیاه گوجه فرنگی را به ایران آوردند. در دوره قاجار سفر های زیادی به ایران می شد. در نتیجه این ارتباطات، گوجه به ایران هم راه پیدا کرد. با این تفاسیر، شاید حضور گوجه در ایران، دو قرن هم قدمت ندارد زیرا در دوره ناصرالدین شاه قاجار وارد ایران شد.

     اولین کسی که گوجه را در مزرعه‌اش پرورش داد، خانواده معیری بود که مزرعه‌شان نزدیکی فرودگاه مهرآباد امروزی بود. البته در بعضی منابع هم از باغ فردوس به عنوان اولین بوته‌زار گوجه ایران یاد کرده‌اند.گوجه‌ فرنگی در سفره ایرانی

    ناصر الدین شاه قاجار گوجه فرنگی را به ایران آورد و به تدریج این میوه مورد توجه مردم قرار گرفت تا جایی که اکنون به ندرت می توان غذای ایرانی بدون گوجه فرنگی پیدا کرد. ایران هفتمین کشور دنیا از نظر میزان تولید گوجه فرنگی است.
    محبوبیت گوجه فرنگی در ایران به حدی زیاد است که علاوه بر استفاده از رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی اکثر خورشت‌های ایرانی، حتی از نوع خام گوجه در وعده‌های صبحانه و عصرانه در کنار پنیر و خیار استفاده می‌شود.

    رب گوجه فرنگی تولید شده از گوجه فرنگی مرغوب

    یکی از پرمصرف‌ترین چاشنی‌های غذاهای ایرانی رب گوجه فرنگی است که در غذا استفاده می‌ شود. زنان توانمند ایرانی در قدیم این چاشنی پرکاربرد را اغلب در منزل تهیه می‌کردند.  تهیه این محصول پرطرفدار همانند سایر چاشنی‌ها با تغییر سبک زندگی، رشد جمعیت، نبود امکانات برای تمام خانواده‌ها و … به‌صورت صنعتی درآمد. این امر موجب شد امروزه صنعت رب گوجه‌فرنگی در ایران یکی از بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین صنایع کشور باشد.

    رب گوجه فرنگی ارگانیک چی چی لاسرب گوجه فرنگی چی چی لاس

    با استفاده از رب گوجه چی چی لاس  و دیگر برند های شرکت خزر عصاره وارنا هم می‌توانید لیکوپن مورد نیاز بدن خود را تامین کنید و هم خیالتان بابت سلامتی رب راحت باشد! این شرکت با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و با نظارت کارشناسان تغذیه و بهداشت،رب گوجه را تهیه کرده و تضمین می‌کند که بهترین کیفیت رب گوجه فرنگی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    مهر ۳, ۱۴۰۳

    توزیع رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر
    خرداد ۱۷, ۱۴۰۳

    رب گوجه فرنگی به صورت عمده با بریکس کم


    بیشتر
    فروردین ۲۰, ۱۴۰۳

    ویژگی های رب گوجه فرنگی چی چی لاس خوب


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان