
ارزش غذایی خیارشور در ۱۰۰ گرم
| مورد |
مقدار |
| کالری |
۱۱ کیلوکالری |
| کربوهیدرات |
۲.۲۶ گرم |
| چربی |
۰.۳۳ گرم |
| پروتئین |
۰.۲۰ گرم |
| آب |
۹۴.۰۸ گرم |
| فیبر |
۱.۲۰ گرم |
| قند |
۱.۰۶ گرم |
| کلسترول |
صفر |
ویتامینهای موجود در خیارشور (در ۱۰۰ گرم)
| ویتامین |
مقدار |
| ویتامین A |
۱۰ میکروگرم |
| ویتامین K |
۴۷ میکروگرم |
| ویتامین E |
۰.۰۹ میلیگرم |
| ویتامین C |
صفر |
| تیامین (B1) |
۰.۰۴ میلیگرم |
| نیاسین (B3) |
صفر |
| کولین (B4) |
۳.۶ میلیگرم |
| فولات (B9) |
۱ میکروگرم |
مواد معدنی موجود در خیارشور (در ۱۰۰ گرم)
| ماده معدنی |
مقدار |
| آهن |
۰.۴ میلیگرم |
| منیزیم |
۴ میلیگرم |
| فسفر |
۱۴ میلیگرم |
| پتاسیم |
۲۳ میلیگرم |
| سدیم |
۱۲۰۸ میلیگرم (بسیار بالا) |
| روی |
۰.۰۲ میلیگرم |

خیارشور برای چه کسانی مفید است؟
✅ افراد دارای قند خون بالا
بررسیها نشان میدهد مصرف مواد تخمیری مانند خیارشور میتواند تا حدودی به کنترل قند خون کمک کرده و احساس سیری طولانیتری ایجاد کند.
✅ تأمین آنتیاکسیدان
خیار شور میتواند بخشی از آنتیاکسیدانهای مورد نیاز بدن را تأمین کند و در کاهش اثر رادیکالهای آزاد مؤثر باشد. این موضوع میتواند در پیشگیری از برخی بیماریها مانند التهابها و بیماریهای قلبی مؤثر باشد.
✅ زنان باردار
طعم ترش و شور خیارشور میتواند حالت تهوع صبحگاهی را کاهش دهد، اما به دلیل سدیم بالا باید در مقدار مصرف احتیاط شود.
چه کسانی بهتر است خیارشور مصرف نکنند؟
❌ افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی
وجود سدیم بسیار زیاد در خیارشور میتواند فشار زیادی به کلیه وارد کرده و وضعیت بیماری را تشدید کند. این افراد باید از مصرف آن پرهیز نمایند.
