استانداردهای بریکس رب گوجه فرنگی در ایران به چه میزان می باشد؟
مطابق این استاندارد، عدد ۲۵، حداقل عدد قابل قبول برای درجه بریکس رب گوجه میباشد.
سازمان ملی استاندارد ایران، در استاندارد شماره ۷۶۱ با عنوان کنسرو رب گوجه فرنگی، استانداردهای لازم برای پارامترهای ظاهری، فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی را تعیین کرده است.
مطابق این استاندارد، عدد ۲۵، حداقل عدد قابل قبول برای درجه بریکس رب گوجه فرنگی، میباشد.
سازمان ملی استاندارد، همچنین در استاندارد شماره ۵۷۶۶ با عنوان رب گوجه فرنگی فلهای، برخی پارامترهای لازم برای رب گوجه فرنگی فلهای، از جمله رنگ، طعم و pH را تعیین کرده است.
اما برای درجه بریکس رب گوجه فرنگی فلهای، حداقل خاصی را تعیین ننموده است.
در مورد استانداردهای بریکس رب گوجه لازم برای رب اسپتیک نیز هنوز عدد خاصی توسط سازمان ملی استاندارد ایران ارائه نشده است.
اما حداقل اعداد لازم برای درجه بریکس رب گوجه فرنگی مطابق اعداد زیر میباشد:
گوجه فرنگی به عنوان ماده اولیه برای تولید محصول رب گوجه فرنگی، باید از کیفیت مناسب برای تغلیظ شدن برخوردار باشد.
برای تهیه رب گوجه باید از ارقام خاصی از گوجه فرنگی استفاده شود که به قدر کافی گوشتی و شیرین باشند.
هر چقدر بریکس گوجه فرنگی بیشتر باشد، گوجه فرنگی شیرین تر و برای تبدیل شدن به رب گوجه فرنگی مناسبتر است.
استانداردهای بریکس رب گوجه فرنگی عبارت است از نسبت مواد محلول داخل رب گوجه فرنگی که بدون در نظر گرفتن نمک، محاسبه میشود.
برای محاسبه درجه بریکس رب گوجه فرنگی، از دستگاه رفراکتومتر استفاده میشود.