بسته بندی حلبی ۱۷ کیلویی چی چی لاس با بریکس ۲۶.۵% و ترکیبات آب گوجه تغلیظ شده به همراه نمک می باشد.
بسته بندی حلبی ۱۷ کیلویی چی چی لاس
رب گوجه در وزن های بالاتر باید از بسته بندی های محکمتری برخوردار باشند. از این رو از ورق های گالوانیزه قویتری برای تولید حلب های ۱۰ کیلویی و ۱۷ کیلویی استفاده می شود. مشخصات این بسته بندی ها شامل:
- بریکس ۲۶.۵ %
- حلب ۱۷ کیلویی
- ۱۶ کیلو رب خالص
- دارای مهر استاندارد
- دارای تاریخ تولید و انقضا
- درج لوگوی سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارو
- دارای مشخصات تولید، آدرس کارخانه و شماره تماس
- دارای جدول ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم
مراحل تولید رب گوجه حلبی ۱۷ کیلویی
در این قسمت می خواهیم به طور مختصر مراحل تولید رب گوجه را بازگو نماییم. که شامل:
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن و شستشوی اولیه گوجه فرنگی
- سورتینگ و شستشوی گوجه فرنگی
- خردکردن گوجه فرنگی
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- پرکردن درقوطی و دربندی
- پاستوریزاسیون قوطی پرشده
- عبور از زیر دوش آب سرد
- تیکت زنی و بسته بندی
مصرف کنندگان اصلی رب گوجه های ۱۷ کیلویی حلبی
مشتریان اصلی رب گوجه ۱۷کیلویی اکثرا افرادی می باشند که مصرف روزانه زیادی به رب گوجه برای تهیه غذا دارند و خرید رب حلبی هم از لحاظ مصرف و هم هزینه برای آن ها مقرون به صرفه تر می باشد. مصرف کنندگان اصلی رب گوجه حلبی شامل:
- آشپزخانه های کوچک در سطح شهر
- آشپزخانه های مرکزی
- بیمارستان ها
- تالارها
- هتل ها
- ارگان های دولتی
- رستوران ها