بهترین رب گوجه شیشه ای صادراتی برند چی چی لاس تولید شرکت خزر عصاره وارنا می باشد که به کشور های عراق، روسیه، ارمنستان، پاکستان و … صادر می شود .
ظروف بسته بندی شیشه ای
ظروف شیشه ای را در حرارت و دستگاه پاستوریزه قرار می دهند و استریل می کنند. فرآیند تولید رب گوجه فرنگی در ظروف شیشه ای با مارک چی چی لاس، در کارخانه ای وابسته به شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا انجام می گیرد. این مجموعه رب گوجه در ظروف شیشه ای را در چند سایز تولید می کند .
از جمله :
- ظرف شیشه ۲۵۰ گرمی
- ظرف شیشه ۷۵۰ گرمی
- ظرف شیشه ۱۰۰۰ گرمی
- ظرف شیشه ۱۵۰۰ گرمی
چرا بهتر است رب گوجه فرنگی در بطری شیشه ای نگه داری شود؟
کنسرو کردن مواد غذایی یا فرآوری خانگی و حفظ کردن آنها، همیشه بهترین راه برای نگهداری آنها است، گوجه فرنگی، فلفل یا زیتون هستند، یا هرچیز دیگر دلایل زیادی برای انجام این کار وجود دارد برخی از مزایای زیاد این کار :
- شیشه بهداشتی تر است .
- با این همه تغییری در عطر و طعم مواد غذایی ایجاد نمیکند .
- مواد غذایی در معرض اکسیژن یا گازهای دیگر وجود ندارند .
- عملا، غیر ممکن است که غذا اکسید و یا خراب شود .
ویژگی های رب گوجه فرنگی شیشه ای
- پاستوریزه
- مشاهده کیفیت و رنگ رب گوجه در هنگام خرید
- غلیظ و با صرفه
- نگهداری آسان
- دارای آخرین استانداردهای بین المللی و کیفی
- بدون مواد نگهدارنده
- دارای لوگوی سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارو
- دارای جدول ارزش غذایی در ۳۰ گرم از محصول
- بهداشتی بودن و قابلیت شستشو و ضد عفونی کردن
- خنثی بودن شیشه و عدم واکنش آن با رب گوجه
- حفظ رنگ و طعم رب
- ایجاد ماندگاری بالا در صورت محافظت از اکسیداسیون
- استفاده و نگهداری آسان
- غلیظ و با صرفه بریکس (۲۶.۵)
- دارای آخرین استانداردهای کیفی
- رنگ طبیعی و طعم دلپذیر
- دارای نشانگر سیب سبز سلامت
- ۱.۵ درصد نمک تصفیه شده
- ارائه نمای زیباتر از محصولات داخل آن
- مقبولیت بیشتر بین مشتریان