توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب را باید جدی گرفت. از این رو یک کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو توصیه هایی درمورد تهیه رب گوجه فرنگی شرح داده اند که به آن می پردازیم.
یکی از کارشناسان کنترل غذا و دارو اذعان داشتند که رب گوجه فرنگی به عنوان یک چاشنی اصلی در تهیه غذاهای ایرانی می باشد. عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجه فرنگی مانند انواع :
است. همچنین تاکید کردند: درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه های صنعتی می شود.
ضمن اینکه معمولا میزان نمک در رب گوجه های خانگی معمولا نا مشخص است و در موارد زیادی این میزان بیشتر از حد مجاز آن (۲٪ ) است و این در حالیست که در برخی موارد دیگر میزان نمک بسیار کم بوده و منجر به مستعد شدن شرایط برای ایجاد آلودگی های قارچی زود هنگام می شود. بیان نمود، افزودن هرگونه:
ممنوع بوده و تقلب محسوب میشود که این موارد در آزمایشگاه مواد غذایی مورد آزمون قرار میگیرد و موارد تخلف به مراجع قانونی گزارش میشود.