تولید بهترین رب گوجه ایرانی مارک چی چی لاس بسیار دقیق و بارعایت تمامی نکات بهداشتی در کارخانه شرکت خزر عصاره وارنا صورت می گیرد و به کشورهای مختلف صادر می شود .
تولید بهترین رب گوجه ایرانی مارک چی چی لاس
رب گوجه ایرانی مارک چی چی لاس نسبت به رب های سنتی مزیت و برتری بیشتری دارد از جمله ویژگی های شرکت تولید کننده ی رب گوجه چی چی لاس که خرز عصاره وارنا می باشد :
- استفاده از بهترین مواد اولیه
- رعایت اصول و قوانین بهداشتی
- انجام آزمایشات در هر مرحله از تولید
- استفاده از درجه حرارت استاندارد
- انجام عمل پاستوریزاسیون
- ممنوعیت استفاده از مواد جانبی برای بالا بردن حجم و غلظت
- دارای رنگ بسیار طبیعی
- دارای بافت یکدست
- استفاده از ظروف درجه یک برای بسته بندی محصولات
- بسته بندی در شرایط کاملا بهداشتی
مراحل تولید رب گوجه فرنگی چی چی لاس
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه
- سورتینگ و شستشوی گوجه
- خردکردن گوجه
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- عبوراز زیردوش آب سرد
- تیکت زنی وبسته بندی