تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس توسط شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بهترین و مجهز ترین دستگاه های روز دنیا صورت می گیرد.
ابتدا گوجه های رسیده و آبدار را بعد از مرحله شستشو و گندزدایی، پوست و دانه گوجه ها را گرفته و تحت فشار می پزند.
پس از اینکه حجم آن کم شد برای بار دوم آن را تحت فشار و با درجه حرارت استاندارد می پزند.
لازم به ذکر است رعایت حرارت استاندارد مانع از بین رفتن لیکوپن موجود در گوجه می شود که حرارت مناسب باعث آزاد شدن این ماده موثر می شود.
لیکوپن ماده ای است که از دسته آنتی اکسیدان هاست و در میوه های قرمز مخصوصا گوجه فرنگی
می باشد گفتنی است وجود این ماده در سلامتی بدن نقش بسزایی ایفا می کند.محصولی که در تصویر مشاهده می کنید یکی از بهترین رب گوجه های موجود در ایران و بازار صادرات است که به شما توصیه می کنم این محصول با کیفیت را در سبد خرید خود قرار دهید.
رب گوجه فرنگی خوب و سالم فقط از ترکیب گوجه فرنگی رسیده و نمک تهیه می شود. در هر ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی که در دمای استاندارد تهیه شده باشد :
اکثرا رب گوجه های حلبی مصرف کنندگانی مانند :
فرآورده هاي حاصل از تغلیظ آب گوجه فرنگی که به جهت نگهداری طولانی پس از طی فرایندهایی و افزودن نمک، در بسته بندي های مختلف فلزي یا غیر فلزی تولید و بسته بندی می شود.
درتهیه رب گوجه طبیعی نباید از :
استفاده شود.