تولید رب گوجه فرنگی شیشه ای با برند خوش نام چی چی لاس در اوزان مختلف به دلیل سهولت استفاده و جلوگیری از ورود آلودگی بسیار بالاست.
برای تولید رب گوجه فرنگی، از نیروی انسانی و ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. مواد خام اولیه، از مزارع درجه یک گوجه تهیه و بعد از آزمایشات به مرحله شستشو و از آنجا وارد مرحله پخت و کنسانتره می شود و محصول نهایی رب گوجه فرنگی تولید می گردد. در زیر به اختصار مراحل تهیه رب گوجه فرنگی را برای شما ذکر می کنیم.
پس از تولید رب غلیظ و استانداد در ظروف مخصوص که یکی از انواع بسته بندی ظروف شیشه ای می باشد، قرار می گیرد. ظروف شیشه ای را در حرارت و دستگاه پاستوریزه قرار می دهند و استریل می کنند. فرآیند تولید رب گوجه فرنگی در ظروف شیشه ای با مارک چی چی لاس، در کارخانه ای وابسته به شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا انجام می گیرد.
شرکت خزر عصاره وارنا همواره سعی می نماید محصولاتی با کیفیت برتر و منطبق با نیاز مشتریان طراحی و تولید نماید. تولید رب چی چی لاس علاوه بر مطابقت با ضوابط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، با استانداردهای بین المللی هم انطباق داده شده است.
انواع رب در ظروف شیشه ای که در بازار داخلی و بخش صادرات بسیار پرفروش می باشند. شامل:
که در این تنوع ۳ گزینه آخر بیشترین متقاضی را دارد.