تولید رب گوجه فرنگی صادراتی به کشور عراق بر اساس ذائقه و سلیقه مردمان همان منطقه صورت می گیرد. تولیدی برند چی چی لاس به این امر کاملا آشنایی دارد. این مجموعه محصولات خود را بر اساس سلایق تمام افراد تولید می کند.
همه ما با نحوه تولید رب گوجه فرنگی به صورت خانگی و صنعتی آشنا هستیم. اما می خواهم به طور مختصر مراحل تولید رب را برای شما درج کنم تا آن دسته از افرادی که اطلاعات کاملی ندارند با مطالعه آن راحت مطالب مفید را دریافت نمایند.
صنایع غذایی از جمله صنایع حیاتی و اساسی در هر کشور محسوب می شود و با توجه به روند افزایش تقاضای جهانی برای رب گوجه یک نفره و محصولات مشابه آن، بازار بسیار خوبی برای این محصولات بوجود آمده است. صادر کنندگان عمده رب گوجه فرنگی در جهان کشورهای ایتالیا، چین، آمریکا، اسپانیا، پرتقال و ترکیه هستند.
بزرگترین تولیدکنندگان گوجه فرنگی در دنیا به ترتیب چین، هند، آمریکا، ترکیه، مصر و ایران هستند این در حالی است که در سال ۲۰۱۶ ایران در رتبهی هفتم قرار داشته است. نمودار زیر میزان تولید گوجه فرنگی در ایران را طی سالهای ۲۰۱۰-۲۰۱۶ نمایش میدهد.
رب گوجه فرنگی چی چی لاس یکی از محبوبترین و باکیفیت ترین رب های صادراتی ایران به کشور عراق می باشد.
رب چی چی لاس به عنوان یک محصول بی رقیب بخش عمده ای از بازار رب کنسرو شده در کشور عراق را به خود اختصاص داده است چرا که این محصول از نظر کیفی بالاترین سطح استاندارد را داراست و باب طبع مشتریان نهایی خود می باشد.
بررسی میدانی بازار و آشنایی با ذائقه مشتریان خود در کشورهای مختلف باعث رویکردی مطلوب به این محصول شده است.