تولید رب گوجه فرنگی قوطی فلزی چی چی لاس در انواع مختلف با بهترین کیفیت برای مصرف داخلی و صادرات به کشورهای هسایه و اروپایی انجام می شود.
پیش از باز کردن در رب گوجه فرنگی، باید سطح خارجی قوطی را به خوبی با مایع ظرف شویی بشویید و سپس در قوطی را باز کنید. رب گوجه فرنگی در برابر فساد بسیار حساس است. برای ماندگاری بیشتر رب و جلوگیری از کپک زدن آن، بهتر است پس از بازکردن در قوطی رب، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشهای دردار خالی کنید و آن را در یخچال قرار دهید.
رب گوجه فرنگی چی چی لاس، تولیدی شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا هم از این روند استفاده می نماید و رب گوجه های تولید شده در قوطی های فلزی و با سه نوع درب (معمولی، آسان بازشو و آسان بازشو با درپوش پلاستیکی) و در اوزان: