تولید و صادرات رب گوجه فرنگی چی چی لاس بسیار با کیفیت و دقت بالا انجام می شود به این صورت که بعد از اینکه گوجه از مزرعه چیده و شستشو میشود، پخته شده و پوست آن کنده میشود و مخلوط غلیظی از محصول بهدست میآید که در مراحل بعدی میکروب زدایی و پاستوریزه میشود و پس از بسته بندی و انجام این مراحل برای پخش به بازار آماده میشود.
این شمای کلی از روند تولید رب گوجه فرنگی چی چی لاس است.
کشور ایران به دلیل داشتن تنوع آب و هوایی، همواره در میان ۱۰ کشور برتر تولیدکننده رب گوجه در دنیا قرار داشته است. گوجه فرنگی تقریبا در تمام ایام سال در نقاط مختلف کشور کشت میشود و این به لطف ۴ فصل بودن ایران است. به عنوان مثال در فصلهای گرم، مناطق سردسیر مثل خراسان، زنجان و گلستان و در فصلهای سرد، مناطق گرمسیر مثل فارس و بوشهر تولید کننده گوجه فرنگی هستند.
قیمت رب گوجه فرنگی چی چی لاس بر اساس موارد زیر محاسبه می گردد
اگر دقت کرده باشید بعد از باز کردن درب قوطی، احتمال بروز واکنش بین یکی از اجزای ترکیب ماده غذایی (به ویژه ماده ای اسیدی) با دیواره فلزی جداره داخلی قوطی بسیار بالا می رود و اگر دقت کرده باشید، دیده اید که مثلا اگر آناناس در قوطی بماند بعد از مدتی رنگ آب آن متمایل به خاکستری می شود ، پس به همین دلیل بهتر است بعد از باز کردن قوطی، آن را به ظرف دیگری(ترجیحا شیشه ای) منتقل کنید.
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.