تولید کننده رب گوجه برند منجی، سعی نموده محصولات خود را در شرایط استاندارد و بهداشتی تولید و روانه بازار مصرف نماید . در تهیه رب گوجه فرنگی به چه نکاتی باید توجه کرد؟ آیا روش تولید رب گوجه فرنگی فرق دارد؟
در تهیه رب گوجه فرنگی باید از گوجه های رسیده و بدون کپک و سوختگی و در یک کلمه با کیفیت باید استفاده کرد. شستشو و ضد عفونی کردن گوجه فرنگی در طعم و عطر و رنگ محصول تولید شده حائز اهمیت می باشد و یکی از ارکان های اصلی در تهیه رب گوجه فرنگی است.
روش تولید رب گوجه در جاهای مختلف فرق چندانی ندارد تنها چیزی که مهم است، رعایت اصول و قوانین بهداشتی آن است.
شرکت خزر عصاره وارنا تولید کننده رب گوجه فرنگی منجی این اطمینان را به شما می دهد که تمام قوانین تولید و موارد بهداشتی را رعایت کرده و رب گوجه فرنگی بسیار با کیفیت را در بازار عرضه نموده که همین امر دلیل راهیابی این شرکت در بازار صادرات است.
به اختصار مراحل پخت رب گوجه فرنگی را خدمت شما ارائه می کنیم:
افزودن هرگونه:
ممنوع بوده و تقلب محسوب میشود که این موارد در آزمایشگاه مواد غذایی مورد آزمون قرار میگیرد و موارد تخلف به مراجع قانونی گزارش میشود از این رو به مصرفکنندگان محترم توصیه میشود در صورت مصرف رب گوجههای صنعتی حتما از محصولاتی که دارای پروانه ساخت معتبر از وزرات بهداشت و درمان می باشند استفاده کنند.